reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

asia i dani mocno trzymam za Was kciuki ( za reszte dziewczyn tez)..czasami jeden wystarczy...wiec głowa do góry ..sle bliźniakowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Przypomnisz mi Asiiek w którym tyg. miałaś betę ok. 23000 i kiedy dokładnie robiłaś serduszkowe? Gratuluje jeszcze raz blizniaków szczęściaro! :)

reklama
Beta u mnie byo tak:
6dpt beta 96
10dpt beta 746
19dpt beta 23177 i tu na usg było juz wyraznie widac dwa pecherzyki płodowe
serduszka było widac w 6 tyg 3 dzien

dani ja wierzę gdyby tak nie było to odpuściłabym sobie a już miałam tysiąc razy takie myśli.Ogólnie mam doła giganta więc nie piszmy o mnie tylko powiedz jak się czujesz , jak dobrze liczę to dziś 7 dpt. Wszystko OK?

Tak, u mnie wczoraj był 7dpt, czuję się całkiem ok, już nawet mnie brzuch nie boli, ale niestety ciążowo też się nie czuję, no ale cały czas wierzę, że wszystko będzie dobrze i poniedziałek dołączę do szczęściar :-)
A Ty się dzielnie trzymaj i się nie dołuj już więcej.

Asiiek Zbieram Twoje fluidki całymi garściami ;-) A co w ogóle u Ciebie? Dobrze się czujesz?

Ostatnia edycja:
Beta u mnie byo tak:
6dpt beta 96
10dpt beta 746
19dpt beta 23177 i tu na usg było juz wyraznie widac dwa pecherzyki płodowe
serduszka było widac w 6 tyg 3 dzien

Asiiek, pytałam o betę bo mimo tego szczęści które nam się przytrafiło nadal liczę po cichu na blizniaki:), ale widze że ty miałaś wynik 2 x większy w tym samym czasie. Zobaczymy, za jakiś tydzień się wyjaśni.

Tak, u mnie wczoraj był 7dpt, czuję się całkiem ok, już nawet mnie brzuch nie boli, ale niestety ciążowo też się nie czuję, no ale cały czas wierzę, że wszystko będzie dobrze i poniedziałek dołączę do szczęściar :-)
A Ty się dzielnie trzymaj i się nie dołuj już więcej.

Asiiek Zbieram Twoje fluidki całymi garściami ;-) A co w ogóle u Ciebie? Dobrze się czujesz?
danii ja na poczatku tez nie czułam sie ciążowo...czasami brzuch bolał ale to chyba bardziej po punkcji....mysli miaam tysiace a najwiecej tych, ze sie nie udało..a tu prosze dwojeczka :-)
mocno trzymam kciuki za poniedziałek!!!! łap..łap fluidki...jednej dziewczynie jak wysyłalam to zaszła w naturalną ciąże blizniacza jednojajwowa :tak: Juz teraz czuje sie dobrze, w koncu przestałam wymiotowac i mam nadzieje, ze to juz mineło bezpowrotnie hihi...cały czas jestem na zwolnieniu i juz zostane na nim do konca ciazy..buziaki

Asiiek, pytałam o betę bo mimo tego szczęści które nam się przytrafiło nadal liczę po cichu na blizniaki:), ale widze że ty miałaś wynik 2 x większy w tym samym czasie. Zobaczymy, za jakiś tydzień się wyjaśni.
oj kochana tym sie nie sugeruj....juz tu na forum byly rozne przypadki...beta ledwo rosła a tu pach bliznieta wiec nie wiadomo..kiedy masz wizyte u gina??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, wasze kciuki mają magiczną moc - wczoraj dzwonili do mnie z laboratorium, jak już nie sądziłam, że w ogóle zadzwonią i z dwóch jajeczek zrobiły się dwa zarodki :-)

Witam Dziswczynki dawno mnie tu nie było ale cały czas was podczytuje. Wszystkim zapylonym gratuluje. Ja własnie wracam do gry od jutra zaczynam wyciszenie, przed transferem. mam nadzieje ze jak wszystko bedzie dobrze to transfer bedzie w połowie paźdżiernika:) Za wszystkie starające trzymam kciuki:):):):)

cześć dziewczynki :-). byłam na usg jest serduszko i pięknie bije!!!!jestem w siódmym niebie! Moje Szczęście ma 4.88mm- mała kruszynka...;-)
Dziewczyny mam pytanie jak to jest..lekarz mi wyliczył że wczoraj było 6 tygodni i 2 dni więc nie dokońca rozumiem..czyli 6 tygodni skończonych i już dwa dni siódmego tygodnia..czyli jestem w siódmym tygodniu, tak? czy jak to jest? bo niby podaje się zawsze ilość tygodni skończonych..więc ja już nie wiem..pomóżcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry