reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
suwak wejdz na glowna strone babyboom i tam chyba w sekcji ciaza sa suwaczki do wyboru. mozna tez zawsze skorzystac z innych stron i po prostu wkleic potem ten caly kod do sygnatury
Asiiek mam nadzieję, że Twoje fluidki mają magiczną moc i na mnie też zadziałają. Tobie życzę by mdłości nie wróciły i byś miała spokojną ciążę :-) Mam pytanko, wiesz może jak długo czeka się na wyniki bety w Inviccie?
Isia bardzo się cieszę, że już bije serduszko, pewnie zmykasz na wątek ciężarówek, gratuluję !!!
Damayanti zaciskam mocno kciuki by się oba zarodeczki ładnie dzieliły, daj koniecznie znać po transferze.
Magda powodzenie podczas stymulacji :-)
Isia bardzo się cieszę, że już bije serduszko, pewnie zmykasz na wątek ciężarówek, gratuluję !!!
Damayanti zaciskam mocno kciuki by się oba zarodeczki ładnie dzieliły, daj koniecznie znać po transferze.
Magda powodzenie podczas stymulacji :-)
Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki i szczęściary, którym się udało! Jestem tu nowa. Podczytuje Was od jakiegoś czasu i chcę powiedzieć, że nie czuje się samotna dzięki Wam. Staramy się z mężem 2,5 roku. Jestem po 2 IUI (więcej nie próbowałam), w chwili obecnej dzisiaj jest mój 7 dzień stymulacji (długi protokół, klinika w Białymstoku) . Jurto jadę na wizytę i może się dowiem kiedy punkcja.
czy któraś też jest na podobnym etapie?? razem raźniej
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona staraczek
czy któraś też jest na podobnym etapie?? razem raźniej
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona staraczek
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
upsa - hejka. wiec idziesz na krew dzisiaj pewnie i podgladanie? trzymamy kciuki
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
mam pytanie, czy któraś z Was miała może przed transferem mrozaczków akupunkturę? Jeśli tak to ile przed zaczełyśmy? Mam zamiar zapisać Gratulacje wszystkim zapylonym
reklama
Podziel się: