reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki SUZI1980 za odpowiedz-własnie zdaję sobie sprawę, że jak komuś dana klinika pomogła, to ją bedzie chwalił-myślę, że mój lekarz z Radomia bedzie polecał własnie Novum(sam tam kiedyś pracował)

DOMII bardzo mi przykro:(
KWIAT_LOTOSU super, że Ci sie udało i to podwójnie(sama jestem z blizniaków i nie ukrywam, że cieszyłabym sie z takiego podwójnego szczęścia)
Zaraz sobie poczytam o Twojej klinice(rozumiem, że tam robią transfery w weekendy i Świeta)

Sorki za podwójny wpis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
DANII bardzo mi przykro:(
KWIAT_LOTOSU super, że Ci się udało i to podwójne szczęście(sama jestem z blizniaków i nie ukrywam, ze bardzo bym sie cieszyła z takiego podwójnego szczęścia)
Zaraz sobie poczytam o klinice Artemida(rozumiem, że tam robią na weekendzie i w Święta)
Dziękuję, nie ukrywam, że też liczyłam na bliźniaki ;) Chociaż nie powiem jestem trochę przerażona jak pomyślę o pierwszych miesiącach, ale za to potem jak będzie super :)
Jeśli możesz sobie pozwolić na leczenie w innym mieście to naprawdę mogę polecić Artemidę lub Bociana w Białymstoku. Cenowo też bardzo korzystnie, 7-8 tys.
Oczywiście pracują bez żadnego problemu w niedziele i nie tylko przy zabiegach, ale normalne wizyty też się odbywają.

danii zrób tą betę w 12dpt może jeszcze nie wszystko stracone...
u mnie na dzisiejszym usg są tylko 4 pęcherzyki dominujące, lekarz powiedział że w piątek punkcja (boje się strasznie tego). stwierdził,że nie liczy się ilość a jakość ale dla mnie to żadne pocieszenie. Muszę przestawić myślenie i cieszyć się z tych 4 pęcherzyków.

danii - tule mocno :(((((

upsa - u mnie tez byly 4 pecherzyki i wlasnie z nich mam jednego szkraba w brzuchu. a wczesniej i 12-16 mialam i nic..... wiec lekarz ma racje

Danii strasznie mi przykro:(nie poddawaj sie!
ja juz po transferze, mam dwojke maluchow w brzuszku teraz czekaja mnie najdluzsze 2 tyg w zyciu juz po raz drugi:/

witam wszystkich
Danii tak mi przykro :( ale jak doktorek powiedzial zebys sprawdzila w 12 dpt to probuj

ja jestem zalamana dzisiaj robiłam test, negatywny. poleciałam na bete ale wynik dopiero jutro ok 10.
dzwoniłam do kliniki zostały 2 mrozaki z dawcą. tak jak sie obawialismy zarodki z meza nasienia przestaly sie dzielic. pewnie tak samo było z zarodkami trasnsferowanymi :( wszystko przez złą fragmentacje nasienia :(
dzisiaj juz sobie popłakałam że my nic nie jestesmy w stanie zrobić zeby zwiększyc szanse, nic...trzeba liczyć na cud...a sil juz brakuje :(

Trzymam kciuki za Was dziewczyny.moze czesto sie nie udzielam na forum ale prawie codziennie podczytuje i ciesze sie z kazdej nowej cięzarówki.

Dziękuję za pocieszenia, jakoś dam radę. Zrobię jeszcze raz tą betę dla świętego spokoju, ale ten lekarz niepotrzebnie próbuje zrobić ze mnie naiwniaczkę, pewnie sam nie wierzy w to co mówi. Odczekam swoje i zacznę od nowa.

Minie trzymam kciuki

Myszko no na sikańca to na pewno jest za wcześnie, sprawdź jutro betę, jeszcze nic straconego.

Upsa niech Twoje pęcherzyki będa tymi szczęsliwymi :-)

myszko rety,,my tez mamy problemy z nasieniem meza wlasnie ale...ojej nie myslalam ze moze byc gorzej:(przytulam mocno!

danii najwazniejsze jest sie nie poddawac!!

reklama
danii tak mi przykro..:-( tulam..trzymaj się mocno, a tak cały czas myślałam i trzymałam kciuki za Ciebie..nie poddawaj się!jestem z Tobą.

Do góry