reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

pozostaje wierzyc,ze nic sie nie stalo:tak:mysle ze jesli nic sie do teraz nie dzialo to sie nic nie stalo.Moj dok zawsze mowil ,ze jak sie zarodek zakopie to siedzi jak kamien:tak:

wrzucilam do slownika troche o immunoligii,NK komorki ,Ureaplazma i inne gady:tak:

reklama
pozostaje wierzyc,ze nic sie nie stalo:tak:mysle ze jesli nic sie do teraz nie dzialo to sie nic nie stalo.Moj dok zawsze mowil ,ze jak sie zarodek zakopie to siedzi jak kamien:tak:

wrzucilam do slownika troche o immunoligii,NK komorki ,Ureaplazma i inne gady:tak:
Tez sobie tak wmawiam, glaszcze sie pobrzuszku i mowie do malenstwa ze mamusia juz taka glupia nie bedzie ;) troszke mnie boli w podbrzuszu ale to i wczoraj tez mnie przez chwile ćmiło..

Martini na pewno wszystko jest w porządku :) Wiem, że łatwo powiedzieć nie martw się. Ale nie martw się i nie stresuj się. Nie myśl, że coś mogło się stać

Jestem po 3 iui ( pierwsza zakończona hiperka) ze względu na słabe wyniki nasienia u M. Jesteśmy obecnie po diagnostyce czekamy tylko na PCR i Fsh . U M wyniki poprawiły się . Rozpoznanie niepłodność idiopatyczna. Będzie to nasze pierwsze podejście.

reklama
Za tydzień powinna być @ . Jeszcze nic nie wiem jeśli chodzi o protokoł. Martwię się żeby chlamydii nie było. Ewelin a mogę spytać na jakim jesteś etapie?

Do góry