reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

MartiniM - to, że ćmi w podbrzuszu to myślę, że normalne, mnie też długo ćmiło, bo to podobno macica się rozciąga.

reklama
Mam nadzieje ze troche podniose Cie na duchu , 19.02 mialam punkcje (2 juz) no i pobrali mi 12 jajeczek... oczywscie wzieli tylko 6, zaplodnil sie tylko 1 klasy 4AA czyli tak jak u Ciebie :) no i bylam zalamana ,ze super nie mam zadnych mrozakow juz , kto wie czy zalape sie na nastepne podejscie - kazdy mi tlumaczyl ze bedzie 1 ale mocny i sie uda no i...
34bwdqk3vm7l3ydv.png

Miejmy nadzieje ze zostanie :)

Dzięki, w sumie to nawet mnie podniosłas na duchu :)
westaice jak sie czujesz? Czekam jutro na wieści jak tak jajeczka :)

Falka a też zawsze mówiłam, że lepiej bym sie czuła mając mrozaczki, zwłaszcza na moje tendencje do poronien nawykowych. Los chciał, że został nam jeden (4BB) i został z nami. O rodzeństwo bedziemy sie martwić pozniej :-)

Masz rację, tego muszę się trzymać, ważne żeby jeden z nami został a o rodzeństwo martwić będziemy się później. :)

Marzen88 witaj :)

Dziewczyny, a propos przytulania...
Można podczas brania luteiny dopochwowo, czy to raczej nie wskazane?
Ogolem dopochwowo jak sie cos bierze to tam zabardzo nie powinno sie chyba ingerowac ;) po za tym bardzo dawno temu jak sprobowalismy mimo brania takich tabletek, tylko ze to nie byla luteina ,ale pewnie nie ma wiekszego znaczenia to M mowil ze ja czul - wiec chyba srednia satysfakcja :)

Jutro będzie się działo, a to za sprawą westaice, kamki75 i onadlaniego :)) kciuki zaciskamy i nadzieję wielkie mamy!!

Marzec

14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: kamka75 - scratching endometrium
14: onadlaniego – usg Kropka

15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Czy kogoś dopisać? Jakieś chętne? ;)

Dziewczyny, dziękuję Wam za dobre slowa;) miałam dzień pełen wrażeń i padam na twarz. Szczęście mnie rozpiera!

Jesteście niesamowite z tymi kciukami od samego rana!!! Dziękuję :)

Marzeń, witaj tu :)

reklama
Do góry