reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
MartiniM - nie rozumiem dlaczego żałujesz? Lekarz Ci zakazał sexu? Bo zagrożenie, bo plamienie/krwawienie czy coś? Jak nie to nie ma czym się przejmować. Bez przesady, nie można dać się zwariować. Ja do 6 tygodnia nie wiedziałam, że jestem w ciąży i normalnie się z mężem przytulałam i nic nie było. Potem jak miałam plamienie, to lekarka powiedziała by się wstrzymać, a po 2-3 tyg. jak poszłam na wizytę i już plamień nie było, to znowu mogłam i korzystam z tego ;)

MartiniM - nie rozumiem dlaczego żałujesz? Lekarz Ci zakazał sexu? Bo zagrożenie, bo plamienie/krwawienie czy coś? Jak nie to nie ma czym się przejmować. Bez przesady, nie można dać się zwariować. Ja do 6 tygodnia nie wiedziałam, że jestem w ciąży i normalnie się z mężem przytulałam i nic nie było. Potem jak miałam plamienie, to lekarka powiedziała by się wstrzymać, a po 2-3 tyg. jak poszłam na wizytę i już plamień nie było, to znowu mogłam i korzystam z tego ;)
Hehehe bo problem w tym ze tej wizyty w ogole jeszcze nie bylo , dlatego sie zamartwiam dopiero bedzie 23.03 :( ale tez sobie mysle ze przeciez duzo osob bedac w 5 tyg jeszcze o tym nie wie...

Heheh wlasnie w tym problem ze wizyty jeszcze nie bylo - dopiero 23.03 i dlatego tu sie zamartwiam, ale tlumacze sobie tez ze przeciez wiele osob do 5 tyg ciazy nie wie o tym wiec moze nie bedzie tak zle..

Heheh wlasnie w tym problem ze wizyty jeszcze nie bylo - dopiero 23.03 i dlatego tu sie zamartwiam, ale tlumacze sobie tez ze przeciez wiele osob do 5 tyg ciazy nie wie o tym wiec moze nie bedzie tak zle..
Dobrze sobie to tłumaczysz :) Wiele kobiet nawet do 3 miesiąca nie wie, że jest w ciąży :) Ale znów w naszym przypadku od transferu wiemy, że mamy kropka w brzuchu i mamy tą świadomość :) Jeszcze raz Ci przypomnę, że wszystko jest w porządku :) I sama się przekonasz na wizycie :)

reklama
Ewelin86
Hess
Dziękuję Wam dziewczyny trochę lepiej mi na serduchu. Nie , plamień zadnych nie mam ani nic takiego. Jedynie delikatnie czasem ciupie w podbrzuszu ,ale chyba to normalne...
34bwdqk3zng1qn2s.png

Do góry