reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na watku immunologicznym sa dziewczyny ktore maja kilkoro dzieci i dopiero teraz jest problem z immunologia. To ze ktos ma juz dziecko nie znaczy ze z immunologia mu sie cos nie porobilo.

ja tez ma juz zdrowe 15 letnie dziecko i teraz szajs genetyczny ktorego wczesniej nie bylo.Dostaje sie w prezencie z wiekiem:biggrin2: ale sie nie damy:biggrin2:

reklama
Na telefonie są tak samo oznaczone grupy jak w kompie. W nagłówku na zielonym pasku wchodzisz w grupy i wybierasz nasze historie i musisz kliknąc na ten plusik w czerwonym kółeczku.

Anika swietne wieści!! Teraz juz bedzie z górki i wszystko bedzie dobrze. Uważaj nadal na siebie, bo skoro miałaś raz krwiaka to znaczy że masz tendencje. Teraz jednak dzidziuś juz jest silniejszy wiec zagrożenie byłoby niewielkie. Ale mimo wszystko sie oszczędzaj.

Falka a też zawsze mówiłam, że lepiej bym sie czuła mając mrozaczki, zwłaszcza na moje tendencje do poronien nawykowych. Los chciał, że został nam jeden (4BB) i został z nami. O rodzeństwo bedziemy sie martwić pozniej :-)

Jestem nie w sosie...zrobiłam coś czego nie powinnam. Teraz ciągle o tym myślę i mam wyrzuty sumienia :-( dopytywalam się was tu kilkukrotnie o sex itp. Dzisiaj już był 3 tydz wstrzemiezliwosci i niestety nie wytrzymalam, zrobiłam to sama i bardzo delikatnie aczkolwiek nie wiem czy miało to większe znaczenie... Tyle dni walczylam ze sobą a dzisiaj się dalam skusić. Ciągle teraz myślę czy z kropkiem wszystko dobrze ehhh to było nieodpowiedzialne.. :-(
34bwdqk3e83ghq35.png

Ostatnia edycja:
reklama
:sad::sad::sad: jest mi tak zle, totalna zalamka najchetniej bym sie rozplakala ehh
Sory ,ze wam tak smece ale musialam gdzies to z siebie wyrzucic

Do góry