Ja też staram się wierzyć że może tym razem się uda...nadzieja umiera ostatnia...A Ty Bety72 ile masz lat.?Jak długo się starasz?Ja ostatnio miałam biochemiczną. Coś drgnęło ale...także nadzieja jeszcze w tym ostatnim podejściu ) 7 transfer) ale jedną gadzinkę małą mam i to mnie trzyma
reklama
Bety72
Fanka BB :)
Dzięki kochana. Ty już chyba zaraz półmetek. Jak się czujesz?Bety72 - witaj znowu wśród wojowniczek . Powodzenia życzę!!!
Bety72
Anielkę urodziłam przy pierwszym podejściu 1,5 mc przed 40-tką. Teraz ostatnim rzutem idę po rodzeństwo. W nicku to mój rocznik. Także małolata jestemJa też staram się wierzyć że może tym razem się uda...nadzieja umiera ostatnia...A Ty Bety72 ile masz lat.?Jak długo się starasz?
To jeden swój mały cud masz super☺pocieszające że jednak niektórym się udaje...Anielkę urodziłam przy pierwszym podejściu 1,5 mc przed 40-tką. Teraz ostatnim rzutem idę po rodzeństwo. W nicku to mój rocznik. Także małolata jestem
Bety72
Kam
Kamka jak i reszta dziewczyn. Trzeba walczyć do końca albo i dłużej. Za pierwszym razem byłam nieświadoma tego, że może się nie udać. Za drugim też ale szczęście trwało 12 tygodni. Za 6-tym drgnęło. Teraz szczęśliwe 7 podejście.To jeden swój mały cud masz super☺pocieszające że jednak niektórym się udaje...
Ewunka
Czytam i czytam i nie mogę wyjść z podziwu jak dziewczyny walczą. .....
Ewunka
A dla 40 -tek mam dobre wieści osobiście znam 3 kobitki które mają swoje małe smerfy z własnych jajek 2 z nich z 1 podejściem 1 za czwartym. W Hiszpani in vitro to nie tylko leczenie niepłodności często kobiety 39 -40 dopiero decydują się na dziecko o wiedzą że naturalnie może to trochę potrwać wiec idą ba in vitro .
To trzymam kciuki oby nam się wszystkim udało... Ze mną było tak samo nie myślałam że może się nie udać więc później bardzo bolało...Za drugim razem wierzyłam jeszcze bardziej i znowu porażka...Naprawdę podziwiam Was ze macie tyle siły w sobie na kolejne próby .Ja znoszę je coraz trudniej..Kam
Kamka jak i reszta dziewczyn. Trzeba walczyć do końca albo i dłużej. Za pierwszym razem byłam nieświadoma tego, że może się nie udać. Za drugim też ale szczęście trwało 12 tygodni. Za 6-tym drgnęło. Teraz szczęśliwe 7 podejście.
reklama
Ja tez jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny. Jaki póki ci Nue wyobrażam sobie kilku czy kilkunastu podejść. Boj się, że wszystko podporządkowane będzie staraniom. A tego nie chce.
Dziewczyny piłam jakieś saszetki na te przeziębienie +ibuprom zatoki i nie czuje w ogóle jajników. :-/ od początku stymulacji coś mi zawsze strzyknelo, pyknelo i w ogóle czułam je a teraz nic.
Czy mogłam sobie cos "zepsuć"? Wiem może się wydawać głupie moje pytanie, ale serio się przejelam teraz. Nawet uczucia wzdęcia nie mam. Och jak nie urok....
Dziewczyny piłam jakieś saszetki na te przeziębienie +ibuprom zatoki i nie czuje w ogóle jajników. :-/ od początku stymulacji coś mi zawsze strzyknelo, pyknelo i w ogóle czułam je a teraz nic.
Czy mogłam sobie cos "zepsuć"? Wiem może się wydawać głupie moje pytanie, ale serio się przejelam teraz. Nawet uczucia wzdęcia nie mam. Och jak nie urok....
Podziel się: