Witajcie dziewczyny. Jestem tu Nowa chciałabym do Was dołączyć ponieważ przedemna moje trzecie podejście i bardzo się boję...to już ostatnie na moich komórkach więc bardzo mi zależy żeby się udało ... Mam już swoje latka więc doktor powiedział że więcej prób nie ma sensu chyba że z komorka dawczyni.Może łatwiej będzie mi przejść przez to razem z wami bo tak naprawdę jestem z tym zupełnie sama. Zaczynam stymulacje 17 marca. W pinedzialek idę na stretching endometium i zobaczymy jak to będzie tym razem ... Pozdrowienia dla wszystkich starajacych się .Dziewczyny bardzo Was podziwiam w tej walce jesteście takie silne ja jakoś gasne pomału...
reklama
Bety72
Fanka BB :)
Witaj Kamka. Ja też miałam teraz scratching endometrium. Jakim protokołem idziesz?Witajcie dziewczyny. Jestem tu Nowa chciałabym do Was dołączyć ponieważ przedemna moje trzecie podejście i bardzo się boję...to już ostatnie na moich komórkach więc bardzo mi zależy żeby się udało ... Mam już swoje latka więc doktor powiedział że więcej prób nie ma sensu chyba że z komorka dawczyni.Może łatwiej będzie mi przejść przez to razem z wami bo tak naprawdę jestem z tym zupełnie sama. Zaczynam stymulacje 17 marca. W pinedzialek idę na stretching endometium i zobaczymy jak to będzie tym razem ... Pozdrowienia dla wszystkich starajacych się .Dziewczyny bardzo Was podziwiam w tej walce jesteście takie silne ja jakoś gasne pomału...
Falka302
Monika straszne i smutne co piszesz. :-(
Falka jak się czujesz?
Wzięło mnie przeziębienie. Czuje się tragicznie. Orientujecie się jak z przeziębieniem, punkcja i transferem?
Dzięki że pytasz westaice, dużo lepiej,chyba jednak nic złego się już z tego nie rozwinie. Ryzyko hiperki opanowane, nadety chomik słabnie Tobie zycze zdrowka żebyś miała siłę na zabieg. Daj znać w poniedziałek co tam się w środku dzieje.
Dziewczyny jak tak Was czytam to dopiero do mnie dociera że to że nam od 3 lat nie wychodzi to nic w porównaniu z waszymi historiami. Podziwiam Was za ta siłę, walke i wiarę. I trzymam kciuki. Wiem że życie to nie bajka i nie wszystko konvczy się happy endem ale "póki walczysz jesteś zwycięzca".
Cieszę się że jestem z Wami i możemy się wzajemnie wspierać.
Prowadzi mnie tym razem inny lekarz więc jakoś inaczej mam ustawione leki. Nie zaczynam od antykoncepcji na wyciszenie tylko odrazu gonaleptyl od 21 dc potem mam mieć @ i od 5dc gonal i pergoveris.Witaj Kamka. Ja też miałam teraz scratching endometrium. Jakim protokołem idziesz?
iga2421
Witajcie dziewczyny. Jestem tu Nowa chciałabym do Was dołączyć ponieważ przedemna moje trzecie podejście i bardzo się boję...to już ostatnie na moich komórkach więc bardzo mi zależy żeby się udało ... Mam już swoje latka więc doktor powiedział że więcej prób nie ma sensu chyba że z komorka dawczyni.Może łatwiej będzie mi przejść przez to razem z wami bo tak naprawdę jestem z tym zupełnie sama. Zaczynam stymulacje 17 marca. W pinedzialek idę na stretching endometium i zobaczymy jak to będzie tym razem ... Pozdrowienia dla wszystkich starajacych się .Dziewczyny bardzo Was podziwiam w tej walce jesteście takie silne ja jakoś gasne pomału...
Wiesz jak ja czytam historie dziewczyn i widze ich starania to zastanawiam sie czy i ja bym miala tyle sily by walczyc tyle czasu. Wiem ze jestem szczesciara bo udalo mi sie za pierwszym razem i zycze kazdej z was zebyscie sie doczekaly swojego szczescia.
Napisz moze cos wiecej o sobie. Jaki u was jest problem?
A Ty Bety72 podchodzusz chyba do mrozaczkow to stymulacji nie będziesz miała tylko endometium będą obserProwadzi mnie tym razem inny lekarz więc jakoś inaczej mam ustawione leki. Nie zaczynam od antykoncepcji na wyciszenie tylko odrazu gonaleptyl od 21 dc potem mam mieć @ i od 5dc gonal i pergoveris.
Iga2124 i u nas wiek robi swoje . Ja mam problem z owulacja M wyniki ok.Badania ogólnie mam dobre i rezerwę też ale mimo uzyskanych średniej jakości zarodkow nie udaje się im zagniezdzic. Mam stwirdzone nieznaczne zwloknienia ścian podscieliska w endometrium i może to przez to się nie udaje .Wiesz jak ja czytam historie dziewczyn i widze ich starania to zastanawiam sie czy i ja bym miala tyle sily by walczyc tyle czasu. Wiem ze jestem szczesciara bo udalo mi sie za pierwszym razem i zycze kazdej z was zebyscie sie doczekaly swojego szczescia.
Napisz moze cos wiecej o sobie. Jaki u was jest problem?
reklama
Podziel się: