reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro trzymamy kciuki za mnie :D a ze wizytę mam skoro świt, więc przez sen piastki też można zacisnąć :)

Marzec

13: anika11 - usg Ludzika  

14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Też wyznaczają godzinę zastrzyków. ? U mnie muszą być wieczorem między 20 A 23 można sobie wybrać I potem zawsze o tej samej godzinę .
Ja na rozpisce stymulacji wybierałam sobie godziny. Lekarz wpisywal je w książeczkę. I tak gonal miałam wybrać wieczorem godzinę jakaś i tak samo menopur jest i poranna dla cetrotide.
Jestem w szoku, że tak szybko mi to poszło. Nie mogłam się doczekać ma stymulacje i tak mi się dluzylo, a tu już kończę. K Kurcze Nie Miałam Się kiedy rozchorowac

Jeszcze chwilka :biggrin2:
Powiem Ci, że jeśli chodzi o skutki uboczne to jestem w szoku bo nic mi się nie dzieje.
Aaa i mam mega duzo śluzu płodnego. Nigdy w życiu nie miała go tyle i takiej jakości.
Jedyny minus to zastrzyki z menopuru. Wklucie boli a wstrzykiwanie jeszcze bardziej. :baffled:
Ale da się przeżyć.
Ewunka weź bo teraz to Ty bardziej czekasz niż ja ! :-D
Czekam czekam chociaż wiem ze to dla mnie bez znaczenia bo jak zadziała u Ciebie to nie musi u mnie ale jakoś taka ciekawa jestem no i Ci kibicuje :biggrin2::biggrin2:

Jutro trzymamy kciuki za mnie :D a ze wizytę mam skoro świt, więc przez sen piastki też można zacisnąć :)

Marzec

13: anika11 - usg Ludzika  

14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
O której? Ja przed kurami wstaje na zastrzyk to może i kciuki zdążę zacisnąć? :-)

Czekam czekam chociaż wiem ze to dla mnie bez znaczenia bo jak zadziała u Ciebie to nie musi u mnie ale jakoś taka ciekawa jestem no i Ci kibicuje :biggrin2::biggrin2:
Jakie masz amh przypomnij? Z tego co kojarzę to jedziemy na podobnym wózku. Tyle, że ja nie mam endometriozy, ale jakieś stany zapalne ze zrostami + brak jajowodu po wodniaku +amh 1,7 i to przy moim młodym wieku+ hashimoto i jeszcze kilka dziwnych innych historii

reklama
Do góry