reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Monika nie to ze robie reklame ale w Novum jak sie nie myle to dr. Piotr Lewandowski prowadzi bezplatne konsultacje dla par po niepowodzeniach. Moze warto pomyslec?

A mi właśnie AMH wzrosło, bo miałam zaraz po operacji 1,1, a teraz 1,7. Nie wiem, może wszysto się uspokoiło i dlatego wzrosło ;p
Po operacji zawsze spada potem dochodzi do siebie . Ja przed operacjia 5.6 Amh 3 miesiące po operacji 1.2 A teraz 5 miesięcy po operacji 1.6 lekarz mówi że po ok roku dojdzie do siebie i tak już zostanie potem z wiekiem tylko w dół :happy: . ( operacjia usunięcia 2 torbieli z prawego jajnika i lewego jajowodu z powodu wodniaka )

Ostatnia edycja:
Dziś odpoczywamy od trzymania kciukow, ale nie od pozytywnego nastrajania sie ;)

Marzec

13: anika11 - usg Ludzika  
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
15: Foote: planowany transfer śnieżynki
15: Nova - planowany transfer
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Witam wszystkie dziewczyny. Troszkę mnie tu nie było i teraz to ja chyba jestem nowa. Ruszam do ostatniej bitwy i mam nadzieję, że ją wygram. Wczoraj byłam na wizycie przed ostatnim crio blastki. Dr zrobił mi sratching endometrium. Od następnego cyklu leki i transfer.
Miłego weekendu

reklama
strawbelka poszukam tego allo mrl. wydaje mi się ze coś takiego było ale szczerze mam tyle tych badań ze się gubię.
z większością badań przeszliśmy z invicty i tam też nic złego w badaniach nie widzieli to samo mówią tu.
na jednym forum medycznym też podawałam te wyniki i tam też lekarz nie miał zastrzeżeń.
Oczywiście poza Czeską kliniką tu na miejscu tez jestem pod kontrolą, każdy daje do zrozumienia że szanse małe, spróbujemy jeszcze z dawczyni komórkami, dzwoniłam do kliniki ale naszego lekarza nie ma, napisałam mu maila zobacze co powie na ten pomysł...
Lepsza ta opcja niż adopcja (wiem, wiem jak to brzmi ale same wiecie jak jest).

Mam tak rozregulowany organizm po tym wszystkim ze już wątpię że coś się da, tyle zastrzyków, leków...
naprawdę mam ochotę się poddać.

Dziś mąż dla mnie milszy a że jesteśmy po 10 to jedziemy do galerii są wyprzedaże muszę kupić ciuchy bo nie wiem czy Wy też ale ja strasznie chudnę przez to wszystko, nie wiem czy to leki czy stres...

Wiesz ja co prawda jestem bardzo młoda i udało mi się zajść w ciążę z in vitro. Ale powiem Ci że jak zachce mieć kolejne dziecko a napewno tak będzie to w życiu się już na in vitro kolejny raz nie zdecyduje. Za bardzo nas to niszczylo psychicznie. Mój mąż jest z domu dziecka i kolejne dziecko napewno adoptujemy

Do góry