reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kachna, najwazniejsze, że nie jest gorzej. W szpitalu macie dobrą opiekę i jesteście bezpieczni, więc też jestem za tym, byście tam troszkę polezeli :* ściskam Cię!

reklama
Nie znalazłam tego zaproszenia, ale co tam, poki mnie nie wywalicie to pisze. Słuchajcie odroczyli mi transfer bo ryzyko ohss...a czy istnieje jakas taka możliwość że za miesiąc mogą mi też odroczyć? Po punkcji (która mam jutro w dzień kobiet :D) mam się zgłosić w 20-21dc żeby zobaczyć czy będę mogła mieć crio w przyszłym cyklu. Miała któras z Was tak że nie pozwolili na crio? Któras z Was przeszła przez to paskudne ohss?

Nie znalazłam tego zaproszenia, ale co tam, poki mnie nie wywalicie to pisze. Słuchajcie odroczyli mi transfer bo ryzyko ohss...a czy istnieje jakas taka możliwość że za miesiąc mogą mi też odroczyć? Po punkcji (która mam jutro w dzień kobiet :D) mam się zgłosić w 20-21dc żeby zobaczyć czy będę mogła mieć crio w przyszłym cyklu. Miała któras z Was tak że nie pozwolili na crio? Któras z Was przeszła przez to paskudne ohss?
Falka - to zaproszenie jest do grupy Nasze Historie :) a tu możesz pisać co to chcesz :) zobacz w powiadomieniach lub w widomosciach prywatnych czy tam masz zaproszenie :)

Zdarza się. Tez miałam odroczony, potem wizyta i decyzja ze czekamy dalej bo po stymulacji jajniki nie wróciły do siebie...i kolejny cykl wyczekiwania

ja po punkcji miałam hiperkę, kazali odczekać do kolejnego cyklu, pojawić się w 10 dc, tak zrobiłam, lekarz mnie nie badał, tylko wypisał estrofem i encorton, które mam zacząć brać z kolejnym cyklem, więc liczę na to, że wszystko pięknie będzie przygotowane na mrozaka :)

Kachna jeśli nie jest gorzej to dobrze! Do którego tygodnia musicie wytrzymać zeby było bezpiecznie? 32tc?

Moniusia powodzenia dzisiaj!!!!!!

Madzionga dzięki że pytasz. U nas dobrze :-) samopoczucie ok, wróciłam do pracy, ale tylko 3 dni w tygodniu i staram sie bardzo uważać. Odliczam dni do wizyty u położnej żeby posłuchać serduszka No i na ruchy sie juz nie mogę doczekać. Na razie jest dla mnie abstrakcją ta ciąża, bo nic nie czuje :-)

Ewa???

Nowym dziewczynom zycze powodzenia i zostańcie tu, bo kciuki nas wszystkich działają cuda!

Mnie T.Ż, zadowolona jesteś z nich?

tak, teraz dr KP prowadzi moją ciążę, mam z nią bardzo dobry kontakt i wielokrotnie spotkałam się z wielką empatią i zaangażowaniem z jej strony. Jestem jej pacjentką od ponad 3 lat.
dr Ż też zrobił na mnie dobre wrażenie, starał się pomóc i przyjął mnie (moja lekarka nie mogła, ale załtwiła mi wizyte u niego) w czasie pierwszej ciazy. Niestety, nie udało się utrzymać ciazy, ale był równie zaangazowany.
To co jest irytujące to przesuwające się wizyty, bo tam ciągle tłum. na początku możesz czuć się lekko wyobcowana, ale to naprawdę miejsce, w którym chcą pomoc:)

co dr Ż Wam zaproponował?

reklama
Kachna jeśli nie jest gorzej to dobrze! Do którego tygodnia musicie wytrzymać zeby było bezpiecznie? 32tc?

Moniusia powodzenia dzisiaj!!!!!!

Madzionga dzięki że pytasz. U nas dobrze :-) samopoczucie ok, wróciłam do pracy, ale tylko 3 dni w tygodniu i staram sie bardzo uważać. Odliczam dni do wizyty u położnej żeby posłuchać serduszka No i na ruchy sie juz nie mogę doczekać. Na razie jest dla mnie abstrakcją ta ciąża, bo nic nie czuje :-)

Ewa???

Nowym dziewczynom zycze powodzenia i zostańcie tu, bo kciuki nas wszystkich działają cuda!
ja też tak mam,że nie mam żadnych objawów. ....A który to Twój tydzień?

Do góry