reklama
Ja mieszkam 80km od Poznania, więc do Białego to nie lada wyprawa bo aż 600km, ale tam dostaliśmy się na rządowy. A w Poznaniu, nawet nikt nie proponował iv . Ciągle skupiali się na mnie, laparoskopia, histeroskopia, drożność jajowodów, ciągłe stymulowanie, ostatnio nawet antykoncepcja itd, niestety u mojego M jest problem z nasieniem i w białym dowiedzieliśmy się, że z takimi parametrami zajść naturalnie to jak trafić 6 w lottka.Natula a skad jestes? A jakie leki bralas do stymulacji?
Do stymulacji brałam Gonapeptyl 0,5 ampułki, i Menopur 150j. Pobrano 8 komórek, 7 się nadawało, 6 zapłodniono, a 3 przetrwały. Mam 2 blastusie na zimowych feriach i nie długo mam nadzieję po jednego pojedziemy
Agi, a gdzie w Poznaniu się leczycie?
Właśnie zrezygnowałam z Polnej i zaczynam w MedArt
ewelin86
Fanka BB :)
Kochana no to dobrze, że Cię zostawili, bo masz cały czas opiekę i jesteście bezpieczni. Trzymaj się kochana, jak sama mówisz nie jest gorzej, więc jest bardzo dobrze Trzymam kciukiMiałam badanie. Nie jest gorzej, szew trzyma ale nadal zostawiają mnie w szpitalu ale wolę tu być bo czuję się tutaj bezpiecznie.
reklama
Moniusia, kciuki zaciśnięte za Ciebie dziś !!!!!
Kachna, ja też bym chyba wolała w szpitalu, zawsze pełna opieka trzymaj się ciepło :*
Ewa, odezwij się proszę.... martwi Twoje milczenie...
Aniołkowa, a Wy jak się czujecie ???
Witam wszystkie nowe dziewczyny, również za Was trzymam zaciśnięte mocno kciuki !!!!
ten rok należy do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kachna, ja też bym chyba wolała w szpitalu, zawsze pełna opieka trzymaj się ciepło :*
Ewa, odezwij się proszę.... martwi Twoje milczenie...
Aniołkowa, a Wy jak się czujecie ???
Witam wszystkie nowe dziewczyny, również za Was trzymam zaciśnięte mocno kciuki !!!!
ten rok należy do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: