reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Husann jesteś chyba już 5 osobą, która mniej więcej w tej dacie zaczyna stymulację :) jaki ten świat mały:) będziemy wspierać się nawzajem :)
Agi@ witaj wśród wspaniałych dziewczyn, które z całych sił walczą o szczęście i nie poddają się :)

Natula a skad jestes? A jakie leki bralas do stymulacji?
Ja mieszkam 80km od Poznania, więc do Białego to nie lada wyprawa bo aż 600km, ale tam dostaliśmy się na rządowy. A w Poznaniu, nawet nikt nie proponował iv . Ciągle skupiali się na mnie, laparoskopia, histeroskopia, drożność jajowodów, ciągłe stymulowanie, ostatnio nawet antykoncepcja itd, niestety u mojego M jest problem z nasieniem i w białym dowiedzieliśmy się, że z takimi parametrami zajść naturalnie to jak trafić 6 w lottka.

Do stymulacji brałam Gonapeptyl 0,5 ampułki, i Menopur 150j. Pobrano 8 komórek, 7 się nadawało, 6 zapłodniono, a 3 przetrwały. Mam 2 blastusie na zimowych feriach :D i nie długo mam nadzieję po jednego pojedziemy :D

Agi, ja też z Medartu od dawna już. Z przerwą tylko na ifv rządowe. Ale to u nich miałam diagnostykę i 3iui. Moja lekarka jest dr K-P. A Ciebie kto prowadzi,

Miałam badanie. Nie jest gorzej, szew trzyma ale nadal zostawiają mnie w szpitalu ale wolę tu być bo czuję się tutaj bezpiecznie.
Kochana no to dobrze, że Cię zostawili, bo masz cały czas opiekę i jesteście bezpieczni. Trzymaj się kochana, jak sama mówisz nie jest gorzej, więc jest bardzo dobrze :) Trzymam kciuki :)

reklama
Moniusia, kciuki zaciśnięte za Ciebie dziś !!!!!
Kachna, ja też bym chyba wolała w szpitalu, zawsze pełna opieka :) trzymaj się ciepło :*
Ewa, odezwij się proszę.... martwi Twoje milczenie...
Aniołkowa, a Wy jak się czujecie ??? :D
Witam wszystkie nowe dziewczyny, również za Was trzymam zaciśnięte mocno kciuki !!!!
ten rok należy do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Do góry