reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Husann jesteś chyba już 5 osobą, która mniej więcej w tej dacie zaczyna stymulację :) jaki ten świat mały:) będziemy wspierać się nawzajem :)
Agi@ witaj wśród wspaniałych dziewczyn, które z całych sił walczą o szczęście i nie poddają się :)

Natula a skad jestes? A jakie leki bralas do stymulacji?
Ja mieszkam 80km od Poznania, więc do Białego to nie lada wyprawa bo aż 600km, ale tam dostaliśmy się na rządowy. A w Poznaniu, nawet nikt nie proponował iv . Ciągle skupiali się na mnie, laparoskopia, histeroskopia, drożność jajowodów, ciągłe stymulowanie, ostatnio nawet antykoncepcja itd, niestety u mojego M jest problem z nasieniem i w białym dowiedzieliśmy się, że z takimi parametrami zajść naturalnie to jak trafić 6 w lottka.

Do stymulacji brałam Gonapeptyl 0,5 ampułki, i Menopur 150j. Pobrano 8 komórek, 7 się nadawało, 6 zapłodniono, a 3 przetrwały. Mam 2 blastusie na zimowych feriach :D i nie długo mam nadzieję po jednego pojedziemy :D

Agi, ja też z Medartu od dawna już. Z przerwą tylko na ifv rządowe. Ale to u nich miałam diagnostykę i 3iui. Moja lekarka jest dr K-P. A Ciebie kto prowadzi,

Miałam badanie. Nie jest gorzej, szew trzyma ale nadal zostawiają mnie w szpitalu ale wolę tu być bo czuję się tutaj bezpiecznie.
Kochana no to dobrze, że Cię zostawili, bo masz cały czas opiekę i jesteście bezpieczni. Trzymaj się kochana, jak sama mówisz nie jest gorzej, więc jest bardzo dobrze :) Trzymam kciuki :)

reklama
Moniusia, kciuki zaciśnięte za Ciebie dziś !!!!!
Kachna, ja też bym chyba wolała w szpitalu, zawsze pełna opieka :) trzymaj się ciepło :*
Ewa, odezwij się proszę.... martwi Twoje milczenie...
Aniołkowa, a Wy jak się czujecie ??? :D
Witam wszystkie nowe dziewczyny, również za Was trzymam zaciśnięte mocno kciuki !!!!
ten rok należy do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Do góry