reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny :-) Jestem tu nowa, zawsze tylko podglądałam Wasze wpisy, opinie, porady...i wreszcie postanowiłam sama się odezwać. Po 2 latach starań, badań, zabiegów zdecydowaliśmy się z M na in vitro - Nasza ostatnia nadzieja. Nie ukrywam, że każdy Wasz wpis, że się udało ogromnie motywuje!!! Czy jest ktoś, kto leczy się w Poznaniu?

Agatek - ja tak samo w 2013 nie chciałam czekać na rządowy i zaczęłam w maju a w lipcu wszedł, jakos nie wierzyłam ze to wogole wejdzie. Ale teraz wcisnęłam sie na sile. Trzymaj sie i nie miej spadku wiary, głowa do góry.

Moniusia - zeby to był Twoj dzien, tak bardzo ściskam za Ciebie kciuki.

Lecze sie w artemidzie u prof. Wołczyńskiego. A ty u kogo i czy w tej samej kinice. Glowa do gory bedzie dobrze,trzymam kciukasy.
Hejka. ja też w Artemidzie u prof J. Szamatowicza. Czekam na @ i bede się przygotowywała do crio :) Puki co ta @ nie chce przyjść, więc chyba na święta pojedziemy do Białego.

Kachna, jak sytuacja u Was?

Agi, witaj! Opisz swoją sytuację. Ja jestem z Poz i tu mam lekarzy, ale ivf robiłam w gamecie w Rzgowie

Moniusia :*

Megi* Mam 31 lat, M 34, endometrioza, niedoczynność, za sobą tysiące badań, kilka laparoskopii, histerioskopie, kilka nieudanych IUI, M dość słabe nasienie, ale po suplementacji nadało się do IUI, więc takie najgorsze znowu nie jest. Przeraża mnie ile to wszystko jeszcze potrwa, czekam na 3 dzień cyklu, robię badania i zaczynam!

reklama
Hejka. ja też w Artemidzie u prof J. Szamatowicza. Czekam na @ i bede się przygotowywała do crio :) Puki co ta @ nie chce przyjść, więc chyba na święta pojedziemy do Białego.
Jaki ten swiat jest maly. Ja wlasnie dzis dzwonilam do swego lekarza i kazal mi przyjechac po @ a @ mam miec 22 i zaczniemy nowa stymulacje.

Do góry