Do Mercika, a Ty?Martka83 a do kogo chodzisz???
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Kochana moniu,poniedzialek dniem cudow:-)) :-)) :-)) :-)) wszystkie czekamy i sciskamy razem z toba,luzik;-) ;-) ;-)Dzieki dziewczynki! Ja siedze poki co sama w pokoju,a reszta na sniadanku Jestem spokojna, wiem,ze na nic juz nie mam wplywu Choc nie powiem, licze na cud... wiadomka
Witajcie dziewczyny :-) Jestem tu nowa, zawsze tylko podglądałam Wasze wpisy, opinie, porady...i wreszcie postanowiłam sama się odezwać. Po 2 latach starań, badań, zabiegów zdecydowaliśmy się z M na in vitro - Nasza ostatnia nadzieja. Nie ukrywam, że każdy Wasz wpis, że się udało ogromnie motywuje!!! Czy jest ktoś, kto leczy się w Poznaniu?
Agatek - ja tak samo w 2013 nie chciałam czekać na rządowy i zaczęłam w maju a w lipcu wszedł, jakos nie wierzyłam ze to wogole wejdzie. Ale teraz wcisnęłam sie na sile. Trzymaj sie i nie miej spadku wiary, głowa do góry.
Moniusia - zeby to był Twoj dzien, tak bardzo ściskam za Ciebie kciuki.
Moniusia - zeby to był Twoj dzien, tak bardzo ściskam za Ciebie kciuki.
Hejka. ja też w Artemidzie u prof J. Szamatowicza. Czekam na @ i bede się przygotowywała do crio Puki co ta @ nie chce przyjść, więc chyba na święta pojedziemy do Białego.Lecze sie w artemidzie u prof. Wołczyńskiego. A ty u kogo i czy w tej samej kinice. Glowa do gory bedzie dobrze,trzymam kciukasy.
Megi* Mam 31 lat, M 34, endometrioza, niedoczynność, za sobą tysiące badań, kilka laparoskopii, histerioskopie, kilka nieudanych IUI, M dość słabe nasienie, ale po suplementacji nadało się do IUI, więc takie najgorsze znowu nie jest. Przeraża mnie ile to wszystko jeszcze potrwa, czekam na 3 dzień cyklu, robię badania i zaczynam!
reklama
husann
Fanka BB :)
Jaki ten swiat jest maly. Ja wlasnie dzis dzwonilam do swego lekarza i kazal mi przyjechac po @ a @ mam miec 22 i zaczniemy nowa stymulacje.Hejka. ja też w Artemidzie u prof J. Szamatowicza. Czekam na @ i bede się przygotowywała do crio Puki co ta @ nie chce przyjść, więc chyba na święta pojedziemy do Białego.
Podziel się: