reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Ja ))Witajcie dziewczyny :-) Jestem tu nowa, zawsze tylko podglądałam Wasze wpisy, opinie, porady...i wreszcie postanowiłam sama się odezwać. Po 2 latach starań, badań, zabiegów zdecydowaliśmy się z M na in vitro - Nasza ostatnia nadzieja. Nie ukrywam, że każdy Wasz wpis, że się udało ogromnie motywuje!!! Czy jest ktoś, kto leczy się w Poznaniu?
onadlaniego30
U kogo byłaś na Polnej?Właśnie zrezygnowałam z Polnej i zaczynam w MedArt
Madzionga masz jak się czujesz?masz jakieś objawy /dolegliwości? Dopytuje bo znowu zaczynam swirowac. .....nie siusiam już tyle,nic mnie nie boli,piersi jakie były takie są.....mój P mówi żebym zadzwoniła do swojego gin ale co mu powiem? ???Panie doktorze nic nie czuję? ????
anika11
Marta, nie przejmuj się tak tymi objawami. Ja nie miałam praktycznie żadnych. Nie sikam po nocach, biust urósł mi w 9tygodniu, lekkie mdłości trwały tydzień, poza tym nic. Lepiej tak, niż z głową w muszli klozetowej wszystko jest dobrze
wiem,wiem...nie wiem co mi się stało że tak swiruje, nigdy taka nie byłam. ....chyba po prostu boję się że moje szczęście szlag trafiMarta, nie przejmuj się tak tymi objawami. Ja nie miałam praktycznie żadnych. Nie sikam po nocach, biust urósł mi w 9tygodniu, lekkie mdłości trwały tydzień, poza tym nic. Lepiej tak, niż z głową w muszli klozetowej wszystko jest dobrze
reklama
Podziel się: