reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny nerwy na bok , faktycznie nam nie służą :tak:
każdy na swoje zdanie, doradzamy sobie, dzielimy się swoją wiedzą, a każda zrobi wg własnego uznania :tak:
Dokładnie tak :) Po to tu jesteśmy, żeby pytać, udzielać odpowiedzi, doradzać, a każda z nas i tak zrobi to co dla niej najlepsze :) Więc odstawmy nerwy na bok :)
A tak z innej beczki :p Śnieg u mnie zaczął padać może jeszcze uda mi się bałwana ulepić :D

reklama
Dokładnie tak :) Po to tu jesteśmy, żeby pytać, udzielać odpowiedzi, doradzać, a każda z nas i tak zrobi to co dla niej najlepsze :) Więc odstawmy nerwy na bok :)
A tak z innej beczki :p Śnieg u mnie zaczął padać może jeszcze uda mi się bałwana ulepić :D

u mnie też sypie od rana, już widzę jak będę na przystanek szła, jak gejsza, bo się w obcasach wybrałam :szok::rofl2:;)

reklama
Do góry