onadlaniego30
Fanka BB :)
Tez sie martwię.....Kurcze nie ma ktos wiadomosci od Kachny??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez sie martwię.....Kurcze nie ma ktos wiadomosci od Kachny??
Chyba wszystkie czekamy na wiadomość od niej i się martwimy.... Mam nadzieję, że wszystko się u niej wyciszyło...Tez sie martwię.....
Link do: Te dwie witaminy przyjmowane razem, mogą zmniejszyć osteoporozę o 25% - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne
A moze jednak wapno z wit D maja z osteoporoza wspolnego??
Witamiby maja tak ulozone dawki zeby nawet biorac kilka nie przedawkowac ich bo to nie jest tak ze czlowiek potrzebuje 1000 jednostek czegos a juz jak wezmie 1001 to przedawkiwal.
PoczekajU mnie ciag dalszy jesli chodzi o zachcianki... niedawno opedzlowalam paczyszke sledzi i najchetniej zjadlabym jeszcze jedna ale ograniczam sie ze wzgledu na godzine W srodku jakos czuje ze sie udalo a w glowie sie sobie powtarzam ,ze pewnie nie zeby wrazie co jednak nie miec tego cholernego rozczarowania, korci mnie tez zeby juz ta bete zrobic w czwarte bylby to 8dpt ale moze jednak poczekam do pt tak jak zalozylam na poczatku...
Milego i spokojnego wieczoru kolezanki !
Moj jest za granica w pracy wiec mi nie marudzi,ale jak byl na miejscu to zawsze mnie opitalal ze robie testy i za wczesnie chce jezdzic Sama wiem ze ten 9dpt to taki optymalny i w sumie po co predzej ale te ostatnie dni czekania sa najgorsze.MartiniM poczekaj Wiem, że nie nie możesz się doczekać Ja też zazwyczaj chciałam zrobić jeden dzień wcześniej, ale mój M mnie powstrzymywał
No ja zawsze 14 dni czekam na bete i też zawsze mi się dłuży jak zostaje 1-2 dni do testowania Ale coś mam przeczucie, że u Ciebie będzie ładna betaMoj jest za granica w pracy wiec mi nie marudzi,ale jak byl na miejscu to zawsze mnie opitalal ze robie testy i za wczesnie chce jezdzic Sama wiem ze ten 9dpt to taki optymalny i w sumie po co predzej ale te ostatnie dni czekania sa najgorsze.
Mnie akurat zastrzyki sie koncza 10dpt wiec wole wiedziec wczeniej czy warto dokupic czy nie poprzednie 2 razy robilam 9 i 10 dnia i beta ani drgla... Dziekuje za slowa otuchy od razu jest troche razniej na sercu..No ja zawsze 14 dni czekam na bete i też zawsze mi się dłuży jak zostaje 1-2 dni do testowania Ale coś mam przeczucie, że u Ciebie będzie ładna beta