reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jest kwestia indywidualna każdej z nas. Sądzę, że powinno się brać witaminy dla bezpieczeństwa. I w jakimś stopniu zapobiegają różnym dolegliwością. Jeśli są w aptekach witaminy to znaczy,że one pomagają. A nie tylko jak pisze iga "To tylko wymysly koncernow farmaceutycznych ktore chca glupich ludzi naciagnac na kase". A więc po to są witaminy, żeby je brać.

Moniusia kochana pamiętaj, że u na staraczek to nie ilość, a niestety kwestia szczęścia! I kij z tym, że mało! Ale będzie w nich ten jeden jedyny, mega dobry, silny, który z Tobą zostanie! I bez marudzenia mi tu! Musi być dobrze i myśl pozytywnie kobieto! !!

To jest kwestia indywidualna każdej z nas. Sądzę, że powinno się brać witaminy dla bezpieczeństwa. I w jakimś stopniu zapobiegają różnym dolegliwością. Jeśli są w aptekach witaminy to znaczy,że one pomagają. A nie tylko jak pisze iga "To tylko wymysly koncernow farmaceutycznych ktore chca glupich ludzi naciagnac na kase". A więc po to są witaminy, żeby je brać.
Też uważam ze witaminy są po to by je brać ale 1 komplet witamin wystarczy nie dodaje do tego innych witamin osobno np. Witaminy D3 i wapna jak tam pisała ( nie pamiętam niktu ) ze wtedy się zapobiega . Jak mnie boli głowa to biorę paracetamol i nie poprawiam jeszcze ibuprofenem i jeszcze czymś . Poprostu uważam ze nadużywanie witamin nie jest zdrowe

To jest sklad moich witamin:
Olej rybi zawierający min. 60% kwasów omega-3 (olej rybi, przeciwutleniacz-mieszanina tokoferoli), żelatyna, siarczan żelaza (II), glicerol (subst. utrzymująca wilgoć),tlenek cynku, wosk pszczeli żółty (subst. zagęszczająca), lecytyna sojowa (emulgator), witamina B12 (maltodekstryna, cyjanokobalamina), dwutlenek tytanu (barwnik), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina D3 (olej roślinny MCT, cholekalcyferol), dwutlenek krzemu (emulgator), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy) , jodek potasu, czerwony tlenek żelaza (barwnik).

Jakos nie widze tu wapnia i w sumie nie wiem po co ta wrzawa bo tu nie ma mowy o zadnym " witaminę witamina przepijac"

To jest sklad moich witamin:
Olej rybi zawierający min. 60% kwasów omega-3 (olej rybi, przeciwutleniacz-mieszanina tokoferoli), żelatyna, siarczan żelaza (II), glicerol (subst. utrzymująca wilgoć),tlenek cynku, wosk pszczeli żółty (subst. zagęszczająca), lecytyna sojowa (emulgator), witamina B12 (maltodekstryna, cyjanokobalamina), dwutlenek tytanu (barwnik), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina D3 (olej roślinny MCT, cholekalcyferol), dwutlenek krzemu (emulgator), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy) , jodek potasu, czerwony tlenek żelaza (barwnik).

Jakos nie widze tu wapnia i w sumie nie wiem po co ta wrzawa bo tu nie ma mowy o zadnym " witaminę witamina przepijac"
A witaminę D 3 widzisz. ? A chyba ktoś o niej wspominał . Ja Ci nie mowie czy masz brać czy nie jak lepiej jak gorzej .Poprostu wyrażam swoje zdanie . Ani nie próbuje Cię do niego przekonać ani nie mowie ze moje jest lepsze poprostu wyrażam swoje

Powtorze sie. Chyba nie doczytalas mojego wpisu ze bede tylko wapno brac.
Chyba musze odpoczac troche od forum bo mi sie cisnienie podnioslo a to zle na mnie wplywa i moje nerwy przechodza na dziecko. Zycze milego dnia wszystkim.

reklama
Do góry