reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziendobry wieczor,
widze ,ze rozpetalam 3 wojne swiatowa tematem osteoporozy.No coz mozna i tak,nie to bylo moim celem pisania,ze niektore leki robia nam z kosci sitko i mozna temu za wczasu zapobiegac.Myslalam ,ze to kogos zaineresuje,bo ja np.nie mialam o tym pojecia.Poczytalam dalej w pracy i okazuje sie ,ze temat dosc powszechny i wielu lekarzy zapisujac te leki mowi o tym glosno prosze brac i to i tamto.Mi tego nikt nie powiedzial.Nie chodzi o to ,zeby sie slownie pozabijac:):):) tylko miec to na uwadze.

reklama
Dziendobry wieczor,
widze ,ze rozpetalam 3 wojne swiatowa tematem osteoporozy.No coz mozna i tak,nie to bylo moim celem pisania,ze niektore leki robia nam z kosci sitko i mozna temu za wczasu zapobiegac.Myslalam ,ze to kogos zaineresuje,bo ja np.nie mialam o tym pojecia.Poczytalam dalej w pracy i okazuje sie ,ze temat dosc powszechny i wielu lekarzy zapisujac te leki mowi o tym glosno prosze brac i to i tamto.Mi tego nikt nie powiedzial.Nie chodzi o to ,zeby sie slownie pozabijac:):):) tylko miec to na uwadze.
Powiem Ci ze na jakims forum kiedys tez ktos pisal aby brac ta witamine D3 tylko wtedy ktos chyba pisal ze bardziej pomaga zagniezdzeniu sie zarodka, ale nie wiem...

nie mam pojecia,ale ja o wielu rzeczach nie mam pojecia;);););)

Edenlayn-ale niespodzianka,pomysl kochana to juz pojutrze,cudnie ,ze to wszystko sie dobrze skonczylo :)

Dzięki :) Nie brałam ich. W ogóle po żadnym transferze nie brałam. No ale co klinika i lekarz to inne leki :)
Nie masz czego zalowac, Fraxipaine ma dosc tepa igle i na "hama" musze sie wbijac w skore ;) a Prolutex lubi pozostawiac siniaki jak sie nie tak wbije , takze moj brzuch wyglada srednio ale duzo lepiej niz poprzednio - doszlam juz do wprawy chyba ;) po za tym teraz zimno to pal licho w tamtym roku bylo gorzej latem je bralam :/ Po za tym skora na brzuchu swedzi bardzo wrrr

Dziendobry wieczor,
Ja tez nie wiedzialam dlatego jestem Ci wdzieczna ze poruszylas taki temat - tylko niepotrzebnie komus zylka poszla. Ja napewno kupie wapno bo mimo ze odzywiam sie zdrowo, uprawoam sport to wiem ze niedobor mam magnezu, wit D i pewnie sporo mikroelemebntow pizbywam sie wraz z potem :)

Ja jakoś nie miałam odwagi robić sobie sama zastrzyków :) Więc do mamy jeździłam :D No ale jak musiała sama robić to czasami musiałam 2 razy się wbić bo odruchowo wbiłam i wyjęłam. Tak jakby ręka odbiła się od brzucha :D

reklama
Nie masz czego zalowac, Fraxipaine ma dosc tepa igle i na "hama" musze sie wbijac w skore ;) a Prolutex lubi pozostawiac siniaki jak sie nie tak wbije , takze moj brzuch wyglada srednio ale duzo lepiej niz poprzednio - doszlam juz do wprawy chyba ;) po za tym teraz zimno to pal licho w tamtym roku bylo gorzej latem je bralam :/ Po za tym skora na brzuchu swedzi bardzo wrrr

No nie takie glupie te leki;) bo jeden ma ukrwic lepiej macice a drugi to najlepszy progesteron chociaz ma efekty uboczne,ale najwiecej sie go wchlania.:)

Do góry