A dzisiaj zwymiotowalam zupełnie nagle ale nie wiem czy to nie ze stresu. Ja mam tak jakby drugie, bo pierwsze miałam w zeszła środę bo zaczęłam krwawic... A Ty który masz dpt ? To twoje pierwsze usg ?Madzionga ja do pracy nie chodze,dostalam chorobowe ale w zasadzie je wyblagalam bo przy mojej pracy w domu starcow i zwiazanym z tym dzwiganiem,praca na zmiany,Nicki moglo by sie to dla nas zle skonczyc.
Madzionga ty piszesz o USG ,to twoje pierwsze po transferze?Ja man jutro i strasznie sie boje szczegolnie ze nie mam zadnych objawow.Madzionga ty masz jakies objawy typu nudnosci,wymioty?
reklama
anika11
Fanka BB :)
Ewunka, u mnie pierwszy transfer udał się, ale na krótko niestety. Drugi ma dziś wg moich obliczeń 8t5d i w niedzielę się widzimy
Edelayn, już niedługo swoją parke będziesz tulic jak się czujesz?
Madzionga, ja jestem od transferu na zwolnieniu. Po poprzedniej stracie tak postanowiłam. No a teraz doszły atrakcje z krwiakami i nakaz leżenia, wiec do pracy już nie wracam.
Madzionga, ja jestem od transferu na zwolnieniu. Po poprzedniej stracie tak postanowiłam. No a teraz doszły atrakcje z krwiakami i nakaz leżenia, wiec do pracy już nie wracam.
Edenlayn
No chyba 2 podstawowe sprawy to zarodek i endometrium . A reszta to totolotek ale jestem ciekawa ile gest dziewczyn co trafiły główna wygrana za 1 razem .
Rowniez mialam to szczescie ze trafilam w glowna wygrana i to podwojna
Jest jeszcze Emenems ktorej tez sie powiodlo Ale ona juz zakopana w pieluszkach wiec rzadko tu zaglada .
Wiec jak widzisz Ewunka troche nas tu jest. Ale jak sama piszesz to loteria I nigdy nie mozna nastawiac sie na pewnosc. bo pozniej wielkie rozczarowanie i niektore dziewczyny pozniej sie zalamuja Ale oczywiscie trzeba wierzyc za kazdym razem w swoj cud Z calych sil
Tod moje pierwsze USG po transferze ktory mialam 6 lutego,czli dzis tak jak sie nie myle18 dzien i nic.Na dziewiec miesiecy przed transferem mialam puste jajajo plodowe i bylo podobnie nic mi.nie bylo az do 7 tygodnia i teraz sie boje ze bedzie to samo,bardziej niz chyba poronienia.A dzisiaj zwymioTal jak alam zupełnie nagle alnicht..ie wiem czy to nie ze stresu. Ja mam tak jakby drugie, bo pierwsze miałam w zeszła środę bo zaczęłam krwawic... A Ty który masz dpt ? To twoje pierwsze usg ?
Edenlayn
.
Aniko kochana ...Niby niedlugo... a zarazem tak daleko.. Niewiem czy to z gorki czy raczej pod gorke
Ciezko juz strasznie Najgorsze noce i spanie, budzenie sie co 1-2 godz . Spac moge tylko na prawym boku, wiec co jakis czas budze sie z bolem ktory ciagnie od biodra do stopy. Zebra bola ciagle, nie wspomne ze nawet spodni czy leginsow ubrac juz mam WIELKI klopot czasami wrecz niemozliwy, musze prosic meza albo corke o sciagniecie butow np bo nie jestem wstanie Jestem szczesliwa ale zarazem juz zmeczona , popuchnieta , obolala Wiem ze niektore dalyby wszystko zeby miec te bole ale zeby miec. Tez tak mysle nadal. Nigdy nie zaluje decyzji ze zgodziam sie na 2 zarodki, mimo ze nie wiedzialam ze bedzie tak ciezko. i te chwile grozy w 24 tyg, problmy z szyjka, lezeniem, to gdybym cofla czas zrobilabym to samo, bo kocham moje dzieciatka nad zycie . Teraz nadal duzo leze ale to juz poprostu z braku sil, czasami juz placze nawet z bezsilnosci czy z bolu. Ale z dnia na dzien trwam.. smieje sie do meza ze kazdy dzien to szczescie ze mam je w brzuszku a zarazem to dzien przetrwania :/ .. Oby do 10.03
reklama
24magda09
Onadlaniego ja odradzam sikacze choć za każdym razem robiłam taka jestem uparta ) szczerze to się sprawdziły u mnie choć poprzednio wyszedł pozytywnie (teraz jak patrzę na fotkę to taki jakiś rozmazany był pojechałam na betę a tam 0 za godz.zrobiłam kolejny i nic) teraz zrobiłam 3 i wszystkie wyszły. Przy pierwszym ivf zrobiłam w 9dpt i wyszła leciutka kreska w 10dpt polecialam na betę i było ponad 60 (przy 3 dniowym zarodku) ty widzę czekasz do 13 dnia? Czyli jeszcze przed tobą kilka dni; ))
Podziel się: