reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ilka, ja nie przechodziłam nigdy toxo i teraz się martwię. Lepiej mieć przeciwciałS.

Inka, ja też miałam odroczony transfer przez progesteron. Jak dzisiejsze podglądanie?

Nova, onadlaniego, też mi się wydaje, ze refundacja jest go 35.

Strawbelka, witaj i tu:) ja mam za sobą tylko jedną stymulacje długim protokołem. Bierze się pod uwagę wiele czynników, ale to prawda, ze niektórzy lekarze preferują okreslny protokół.

Onadlaniego, nie rób testów! Ja sobie dopuściła stres z nimi związany, tylko beta ;)

A jaki miałaś poziom progesteronu pamiętasz ? Dziś usg bylo szybkie nie zdążyłam policzyć :) mam nadzieje ze bedzie z czego wybierać jak bedzie poniżej 3 nadających sie do zapłodnienia to chce zamrozić, stymulować sie jeszcze raz i wtedy wszystkie razem zaplodnic.

reklama
Inka, u mnie juz nie badali. Na ostatnim podgladzie sprawdzili i powiedzieli, że powyzej 1,5 nie robią. Czasem lepiej - organizm odpocznie, zregenruje się i zaskoczy ;)

Tyle napisane ze juz sie zgubilam nie wiem co komu mialam napisac wiec wybaczcie ze tylko o sobie . Jestem po wizycie, punkcja czwartek ale transferu prawdopodobnie nie bedzi :( za wysoki progesteron. Mam sie jeszcze skonsultowac w poniedzialek z prowadzacym. Ehh..

Strawbelka witaj na tym forum, ja jestem w provicie u gretki , kogo ty wybralas ?
inka, ja ostatnio tez mialam tylko pobranie i przez za wysoki progesteron musialam caly cykl czekac na transfer. ale mrozaczki tez daja rade :) tylko to czekanie jest naprawde beznadziejne :(

Tyle napisane ze juz sie zgubilam nie wiem co komu mialam napisac wiec wybaczcie ze tylko o sobie . Jestem po wizycie, punkcja czwartek ale transferu prawdopodobnie nie bedzi :( za wysoki progesteron. Mam sie jeszcze skonsultowac w poniedzialek z prowadzacym. Ehh..

Strawbelka witaj na tym forum, ja jestem w provicie u gretki , kogo ty wybralas ?
inka, ja ostatnio tez mialam tylko pobranie i przez za wysoki progesteron musialam caly cykl czekac na transfer. ale mrozaczki tez daja rade :) tylko to czekanie jest naprawde beznadziejne :(

w koncu nadrobiłam zaległości :D ale ogień dziewczęta.
ja dziś zarzadziłąm remont biura męża :D. moj M wkurzony na maksa ;) bo wydziwiam... zwiał z domu i przysłał pracownika, żeby ze mna "walczyl". akcja mowa szfa i odswiezanie scian ;)...
DO 29.02 chyba zwiariuje... jak to sie ciągnie... transfer miałąm 16.02. Jak myślicie kiedy moge zrobić "sikacza"? czy sobie odpuścić tę rozrywkę??
wiem, jakie to straszne tak czekac, ale troche jeszcze wczesnie na sikanca... po co masz sie denerwowac ?
zrobisz 29 bete, ktora bedzie cudownie wysoka i bedziemy sie wszystkie znowu cieszyc :)

reklama
anika11 nie martw sie na zapas , odkąd sie dowiedziałam to czytam i czytam o tym cholerstwie i to wcale nie jest tak łatwo sie zarazić ,po prostu miałam pecha i nawet sie śmiałam do męża ,ze żebym wiedziała to zrobiłabym wszystko zeby sie zarazić i miałabym z głowy a nie durna panikowalam i robiłam wszystko zeby nie miec kontaktu przypadkiem z tym dziadostwem .

marta gratuluje !!! [emoji2] ktory to dpt ,ze martwisz sie o niewidoczny pęcherzyk ,moze jeszcze za wczesnie ,nie panikuj kobieto [emoji6]

Do góry