reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fuck, ból w pachwinie mam od około tygodnia a @ przylazła po 38 dniach :rolleyes2:
Jutro internista, ginekolog w poniedziałek. Wreszcie nabrałam mocy żeby się umyć od rana i wypadałoby coś zjeść..

Dzięki za pomoc dziewczyny. Oby to nie było nic poważnego, bo ten rok miał być lepszy niż poprzedni!:dry:

Marluna co to objawów, bądź ich braku po transferze - to ile nas tutaj tyle odczuć i opinii ;)
U niektórych BRAK objawów-to dobry objaw, bo ciążą była/jest, u innych ból w podbrzuszu, ciągnięcie itd. Właśnie, nie można się zbytnio wsłuchiwać w swoje ciało, bo można sfiksować ;) Kciuki za Ciebie i kropka :)

reklama
Marluna w moim przypadku brak objawów był dobrym objawem. Nic mnie nie bolało, ani piersi ani jajniki, gdyby nie bete to bym nie wiedziała, że się udało a zawsze mówiłam do męża, że jak się uda to pewnie coś w organizmie się zmieni i poznam to. Pomimo ciąży bliźniaczej mdłości nie miałam ani jednego dnia to samo było z piersiami dopiero później urosły i tyle.

Dzieki kachna, mnie piersi bola ale mnie zaczely bolec zaraz po punkcji jak zaczelam brac progesteron dopochwowo wiec to zaden znak.Pozatym nic czasem cos nadole zacmi ale jak bym nie wiedziala,ze mialam ICSI to bym nawet nie zauwazyla tego.

Madzionga - piękna beta!!! Może bliźniaki:) ???

aniołkowa - ja bym się zgodziła na ten eksperyment z wit. D (ja biorę ją codziennie)

kachna84 - u Ciebie to było pierwsze i udane podejście? Dobrze kojarzę?

Jestem mile zaskoczona, że moja klinika jest na 3 miejscu skuteczności :D I zszokowana, że wyprzedziła Bociana

najki - nie pomogę, nie wiem. Zdrówka życzę

Rada u mnie była to była 3 procedura. Też myslamam, że bocian będzie wyżej w rankingu ponieważ zawsze był w pierwszej trójce jeśli chodzi ogólnie o in vitro. Natomiast w robieniu bliźniaków są na drugim miejscu :) :)

reklama
Do góry