Moniusia to dobry znak, Ja też byłam umowiona do dr Pietrzyckiego a w ostatniej chwili okazało się, że go jednak nie będzie i przyjmie mnie dr Mrugacz, on mi ustalal stymulacje i stwierdziłam, że skoro los tak chciał to niech on poprowadzi ją do końca no i efekt końcowy BLIŹNIAKI czyli 200% normy
reklama
http://www.nasz-bocian.pl/node/55452
Nowy ranking z końcówki stycznia 2016
A Invicta na stronie reklamuje się jako nr 1 hahahaah dobre sobie
https://www.klinikainvicta.pl/
Wow! To się bardzo cieszę...
Tia - wg wyborczej
Ja ogólnie jestem zadowolona w miarę..., ale drugiego podejścia im nie wybaczę...
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Martka co rok to prorok przez kolejne 15 lat :-)
Natula koniecznie bierz magnez bo zapobiega skurczom macicy. Ja biore magnez +B6. Z tego co dziewczyny tu pisały to dawka dla ciężarnych to 370mg, ale niech mnie któraś poprawi jeśli sie mylę. I nospe jak tylko cie cos mocniej boli bierz - nie zaszkodzi a naprawdę moze pomóc
Natula koniecznie bierz magnez bo zapobiega skurczom macicy. Ja biore magnez +B6. Z tego co dziewczyny tu pisały to dawka dla ciężarnych to 370mg, ale niech mnie któraś poprawi jeśli sie mylę. I nospe jak tylko cie cos mocniej boli bierz - nie zaszkodzi a naprawdę moze pomóc
Bety72
Fanka BB :)
Ewa ja też mam kamicę i urolog powiedział, że jakby się w ciąży odezwała to założą mi cewnik do nerki. Miałam go wcześniej i pomaga bo nie boli ale jest to tymczasowe rozwiązanie bo z kamykiem i tak trzeba coś zrobić ale po ciążyWitam dziewczyny ciężka miałam noc miałam znów atak mojej kamnicy nerkowej co godz dwie powódka z bólem prawej nerki niestety nic narazie z tym mi nie zrobią jedynie dużo pic dziś właśnie miałam mieć epoitment do urologa na scan ale niestety doktor prosił aby narazie nie robić scanow wiec nie dobrze. Leków tez żadnych poprostu muszę z tym wytrzymać. Moze któraś z Was miała podobny problem i moze napisać jak sobie radziła. Maź słodko śpi a ja skręcam sie z bólu właśnie zeszłam i zaparzyłam sobie rumianek.
Bety72
Cieszyc? Żeby nie ta ciąża to bym Ci kazała pod sufit skakać. Gratulacje!!cześć Wszystkimmoja beta dzisiejsza to 186,56. To 9dpt. Cieszyć się ?
dziękujęCieszyc? Żeby nie ta ciąża to bym Ci kazała pod sufit skakać. Gratulacje!!
najki
Tak trochę poza tematem, ale może ktoś doradzi. Od kilku dni pobolewa mnie w prawej pachwinie. Dzisiaj, wraz z bólem od @ nie da się żyć! Wyję z bólu. Wzięłam już sporo leków przeciwbólowych i nic. Nie mam sił się ruszać.
Nic sobie nie naciągnęłam, przepuchlina chyba nie, bo żadnego "guzka" nie czuję. Możliwe, żeby ból od @ aż tak promieniował? Że plery bolą to już też wiem.. ale pachwina? Świta Wam co to może być? Nie mam jak się nawet dziś do lekarza wybrać
Nic sobie nie naciągnęłam, przepuchlina chyba nie, bo żadnego "guzka" nie czuję. Możliwe, żeby ból od @ aż tak promieniował? Że plery bolą to już też wiem.. ale pachwina? Świta Wam co to może być? Nie mam jak się nawet dziś do lekarza wybrać
reklama
Bety72
Najki a Ty nie masz kamieni? Bo nie raz jak schodzą to pachwiny bolą. Pij dużo i gorące kąpiele. Nic innego mi do głowy nie przychodzi
Podziel się: