reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moniusia to dobry znak, Ja też byłam umowiona do dr Pietrzyckiego a w ostatniej chwili okazało się, że go jednak nie będzie i przyjmie mnie dr Mrugacz, on mi ustalal stymulacje i stwierdziłam, że skoro los tak chciał to niech on poprowadzi ją do końca no i efekt końcowy BLIŹNIAKI czyli 200% normy

reklama
Martka co rok to prorok przez kolejne 15 lat :-)

Natula koniecznie bierz magnez bo zapobiega skurczom macicy. Ja biore magnez +B6. Z tego co dziewczyny tu pisały to dawka dla ciężarnych to 370mg, ale niech mnie któraś poprawi jeśli sie mylę. I nospe jak tylko cie cos mocniej boli bierz - nie zaszkodzi a naprawdę moze pomóc

Nasze novum na 5 miejscu ale dziewczyny jaki oni maja obrót? 2445 transferów! Jestem w szoku. Tylko Gameta ma więcej.Szkoda tylko ze więcej z tych transferów nie kończy się ciąża.

Witam dziewczyny ciężka miałam noc miałam znów atak mojej kamnicy nerkowej co godz dwie powódka z bólem prawej nerki niestety nic narazie z tym mi nie zrobią jedynie dużo pic dziś właśnie miałam mieć epoitment do urologa na scan ale niestety doktor prosił aby narazie nie robić scanow wiec nie dobrze. Leków tez żadnych poprostu muszę z tym wytrzymać. Moze któraś z Was miała podobny problem i moze napisać jak sobie radziła. Maź słodko śpi a ja skręcam sie z bólu właśnie zeszłam i zaparzyłam sobie rumianek.
Ewa ja też mam kamicę i urolog powiedział, że jakby się w ciąży odezwała to założą mi cewnik do nerki. Miałam go wcześniej i pomaga bo nie boli ale jest to tymczasowe rozwiązanie bo z kamykiem i tak trzeba coś zrobić ale po ciąży

Tak trochę poza tematem, ale może ktoś doradzi. Od kilku dni pobolewa mnie w prawej pachwinie. Dzisiaj, wraz z bólem od @ nie da się żyć! Wyję z bólu. Wzięłam już sporo leków przeciwbólowych i nic. Nie mam sił się ruszać.
Nic sobie nie naciągnęłam, przepuchlina chyba nie, bo żadnego "guzka" nie czuję. Możliwe, żeby ból od @ aż tak promieniował? Że plery bolą to już też wiem.. ale pachwina? Świta Wam co to może być? Nie mam jak się nawet dziś do lekarza wybrać

reklama
Do góry