reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A dodam że przyjmuje tabletki ochronne
Kochana ja niestety też tak miałam; (( musiałam przerwać i stosowałam lutinus niestety cena powala. Za 2 opakowania zapłaciłam 360 zł. Ale za 1 razem gdy miałam pieczenie przepisala mi luteine doustną a teraz nie wiem czy nadal się ja stosuje, nie zapytałam gin. Ja ostatnio zastosowałam też lactovagilan dodatkowo u czułam poprawę

dziewczyny potrzebuje pomocy miała która z was po lutinusie problemu z strefami intymnymi mianowicie chodzi mi o zaczerwienienie i świąd? i jak sobie z tym poradzilyscie

Musisz zmienić lek, mialam tak po luteinie , kilkanaście razy dziennie sie mylam chłodna woda i płynem to przynosiło ulgę ale niestety na chwile. Teraz zawsze chce receptę na utrogestan nie jest drogi ,nie uczula i nie wypływa jak luteina.

Natula, trzymaj się!

kachna84- 3 podejście, to teraz się zgadza moja teoria. Uważam dr M za świetnego specjalistę, ale biznesmana jeszcze lepszego. naciagnie na histero, laparo, inne badania, droższe (ale lepsze) leki... za drugim, trzecim razem się uda. Ale co trzeba mu przyznać: u niego nie ma beznadziejnych przypadków. Każda w ciążę zajdzie.

Kochana ja niestety też tak miałam; (( musiałam przerwać i stosowałam lutinus niestety cena powala. Za 2 opakowania zapłaciłam 360 zł. Ale za 1 razem gdy miałam pieczenie przepisala mi luteine doustną a teraz nie wiem czy nadal się ja stosuje, nie zapytałam gin. Ja ostatnio zastosowałam też lactovagilan dodatkowo u czułam poprawę
lactovagilan to jakiś kremie?

Nie , tylko na receptę. I niestety nie wszędzie jest, sa apteki które sprowadzają, trzeba poszukać. Ja kupuje w Czechach. Cena po przeliczeniu jakieś 30zł za opakowanie.

reklama
Hesiaku to pocieszyłaś mnie teraz. Dziekuję :*Bo małpa spóźniona, druga po nieudanej próbie, bardzo obfita i bolesna jak zwykle. Z bólu było mi aż nie dobrze...więc życzyłabym sobie, żeby ten ból był od @ Tylko, że on się kumulował od jakiś 3 dni...dziś poprostu apogeum. No i objawy mi też pasują z zapaleniem wyrostka robaczkowego...za dużo chyba w necie szukam :rolleyes2: Jutro wieczorem mam internistę, to zobaczymy co powie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry