reklama
11dptNatula, ktory to dzień po transferze?
A co powiedzieli w klinice ?6,55 szału nie ma, nie wiem co o tym myśleć :/
Zrobiłam u siebie w przychodni i wynik sprawdziłam przez internet. A do lekarza jutro zadzwonie.A co powiedzieli w klinice ?
Natula spokojnie. Na dwoje babka wrozyla.. trzymam kciuki żeby poszło w dobrą stronę !!!robiłąm u siebie w przychodni i wynik sprawdziłam przez internet. A do lekarza jutro zadzwonie.
Ja myślę, że to spadekNatula..no ja osobiście nie mam dobrych doświadczeń z niską betą.
Ale życzę Ci i trzymam mocno kciuki, żeby Twoja konkretnie wzrosła!
Czy dalej plamisz/krwawisz?
reklama
Cześć dziewczyny,
przepraszam, że się nie udzielam, ale jakoś mi brakuje chęci do siedzenia przed komputerem.
U mnie wszystko ok.
Witam nowe dziewczyny, życzę powodzenia w staraniach, gratuluję pozytywnych bet.
Czytam Was, ale nie zawsze regularnie :/.
najki - zrób jak dziewczyny radzą, zrób badania. Ja nie wiem co to może być za ból, ale kiedyś pamiętam, że pachwina przy @ mnie bolała. Generalnie po stymulkach miałam bardzo bolesne i obfite @, brzuch, plecy mnie bolały, a ból nawet na uda promieniował. Przy @ nie można się rozgrzewać niestety, więc zero termoforów i gorących kąpieli.
przepraszam, że się nie udzielam, ale jakoś mi brakuje chęci do siedzenia przed komputerem.
U mnie wszystko ok.
Witam nowe dziewczyny, życzę powodzenia w staraniach, gratuluję pozytywnych bet.
Czytam Was, ale nie zawsze regularnie :/.
najki - zrób jak dziewczyny radzą, zrób badania. Ja nie wiem co to może być za ból, ale kiedyś pamiętam, że pachwina przy @ mnie bolała. Generalnie po stymulkach miałam bardzo bolesne i obfite @, brzuch, plecy mnie bolały, a ból nawet na uda promieniował. Przy @ nie można się rozgrzewać niestety, więc zero termoforów i gorących kąpieli.
Podziel się: