reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak trochę poza tematem, ale może ktoś doradzi. Od kilku dni pobolewa mnie w prawej pachwinie. Dzisiaj, wraz z bólem od @ nie da się żyć! Wyję z bólu. Wzięłam już sporo leków przeciwbólowych i nic. Nie mam sił się ruszać.
Nic sobie nie naciągnęłam, przepuchlina chyba nie, bo żadnego "guzka" nie czuję. Możliwe, żeby ból od @ aż tak promieniował? Że plery bolą to już też wiem.. ale pachwina? Świta Wam co to może być? Nie mam jak się nawet dziś do lekarza wybrać
Najki, przyczyna bólu w pachwinie może być (ale nie musi) torbiel na jajniku albo kamica nerkowa. Przy tej drugiej przypadłości ból jest podobno nie do zniesienia i boli nie tylko pachwina... Na twoim miejscu, jeśli nie możesz wytrzymać, podjechalabym do jakiegoś szpitala i poprosiła o usg. W sumie niewiele, a będziesz wiedziała na czym stoisz.

reklama
Nic mi o tym nie wiadomo...gorąca kąpiel odpada,bo @ pic sie staram..
Dzieki Bety

Madzionga dziekuje. A torbiel moglaby powstac w 2 miechy? Na poczatku grudnia mialam transfer a przed nim usg...lekarz nic nie mowil. Po ibupromie bol @ troche zmalał, ale pachwina dalej dokucza...

Ostatnia edycja:
Nic mi o tym nie wiadomo...gorąca kąpiel odpada,bo @ pic sie staram..
Dzieki Bety

Madzionga dziekuje. A torbiel moglaby powstac w 2 miechy? Na poczatku grudnia mialam transfer a przed nim usg...lekarz nic nie mowil. Po ibupromie bol @ troche zmalał, ale pachwina dalej dokucza...
Torbiel może powstać nawet szybciej. To są takie złośliwe stworzenia :( trzymaj się !!

A po tych wszystkich lekach do stymulacji, czy hormonach przed crio, to i szansa na torbiele pewnie wieksza. No nic, nie truję. Dzięki dziewczyny

Beti teraz zauważyłam, że pytałaś, jak z siusianiem? Nic nie boli ale latam do wc megaaa często. Ale to tak od 2 lat

Ostatnia edycja:
Najki mi torbiel zrobiła się w miesiąc ale jak miałam torbiel to nie miałam @ dopiero proszki antykoncepcyjne zbiły mi ta torbiel.

reklama
Ja tez miala, probem z torbiela w momencie jej wykrycia miala 6 cm, lekarz podejrzewal raczysko ale mi sie upieklo i torbiel okazala sie przerosnietym pecherzem owulacyjnym.
Mnie przy tej torbieli bolal caly bok i pachwina szczegolnie jakis tydzien przed okresem.Z okazji tego torbiela mialam tez mega dlugasne cykle nieraz po 40 dni i wiecej.
Dziewczyny te po transferach mam do was pytanie, czy obserwowalyscie jakies objawy po transferze,?Mnie nawet jajniki przestaly cmic, czasem na dole cos zaboli jak na malpe ale ogolnie kompletnie nic nie czuje mimo ze bardzo sie wsluchuje w swoje cialo.

Do góry