Najki, przyczyna bólu w pachwinie może być (ale nie musi) torbiel na jajniku albo kamica nerkowa. Przy tej drugiej przypadłości ból jest podobno nie do zniesienia i boli nie tylko pachwina... Na twoim miejscu, jeśli nie możesz wytrzymać, podjechalabym do jakiegoś szpitala i poprosiła o usg. W sumie niewiele, a będziesz wiedziała na czym stoisz.Tak trochę poza tematem, ale może ktoś doradzi. Od kilku dni pobolewa mnie w prawej pachwinie. Dzisiaj, wraz z bólem od @ nie da się żyć! Wyję z bólu. Wzięłam już sporo leków przeciwbólowych i nic. Nie mam sił się ruszać.
Nic sobie nie naciągnęłam, przepuchlina chyba nie, bo żadnego "guzka" nie czuję. Możliwe, żeby ból od @ aż tak promieniował? Że plery bolą to już też wiem.. ale pachwina? Świta Wam co to może być? Nie mam jak się nawet dziś do lekarza wybrać
reklama
najki
Fanka BB :)
Nic mi o tym nie wiadomo...gorąca kąpiel odpada,bo @ pic sie staram..
Dzieki Bety
Madzionga dziekuje. A torbiel moglaby powstac w 2 miechy? Na poczatku grudnia mialam transfer a przed nim usg...lekarz nic nie mowil. Po ibupromie bol @ troche zmalał, ale pachwina dalej dokucza...
Dzieki Bety
Madzionga dziekuje. A torbiel moglaby powstac w 2 miechy? Na poczatku grudnia mialam transfer a przed nim usg...lekarz nic nie mowil. Po ibupromie bol @ troche zmalał, ale pachwina dalej dokucza...
Ostatnia edycja:
Bety72
Zrób może badania kreatynina i crp to będzie widać czy to kamica. Mi takie zlecano.
A jak z siusianiem?
A jak z siusianiem?
Torbiel może powstać nawet szybciej. To są takie złośliwe stworzeniaNic mi o tym nie wiadomo...gorąca kąpiel odpada,bo @ pic sie staram..
Dzieki Bety
HahahahaOk udało mi się umówić internistę na jutro
To chyba SKS!
najki
A po tych wszystkich lekach do stymulacji, czy hormonach przed crio, to i szansa na torbiele pewnie wieksza. No nic, nie truję. Dzięki dziewczyny
Beti teraz zauważyłam, że pytałaś, jak z siusianiem? Nic nie boli ale latam do wc megaaa często. Ale to tak od 2 lat
Beti teraz zauważyłam, że pytałaś, jak z siusianiem? Nic nie boli ale latam do wc megaaa często. Ale to tak od 2 lat
Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez miala, probem z torbiela w momencie jej wykrycia miala 6 cm, lekarz podejrzewal raczysko ale mi sie upieklo i torbiel okazala sie przerosnietym pecherzem owulacyjnym.
Mnie przy tej torbieli bolal caly bok i pachwina szczegolnie jakis tydzien przed okresem.Z okazji tego torbiela mialam tez mega dlugasne cykle nieraz po 40 dni i wiecej.
Dziewczyny te po transferach mam do was pytanie, czy obserwowalyscie jakies objawy po transferze,?Mnie nawet jajniki przestaly cmic, czasem na dole cos zaboli jak na malpe ale ogolnie kompletnie nic nie czuje mimo ze bardzo sie wsluchuje w swoje cialo.
Mnie przy tej torbieli bolal caly bok i pachwina szczegolnie jakis tydzien przed okresem.Z okazji tego torbiela mialam tez mega dlugasne cykle nieraz po 40 dni i wiecej.
Dziewczyny te po transferach mam do was pytanie, czy obserwowalyscie jakies objawy po transferze,?Mnie nawet jajniki przestaly cmic, czasem na dole cos zaboli jak na malpe ale ogolnie kompletnie nic nie czuje mimo ze bardzo sie wsluchuje w swoje cialo.
Podziel się: