reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A więc tak, przed chwilą dzwonili z kliniki i aż... 19 zarodków bardzo ładnie się dzieli :):) ale dowaliłam;) będą obserwować do 5 lub 6 doby i mrożenie , wtedy sobie zadzwonię zapytać ile przetrwało.
A dziś zrobiłam sobie wolne od pracy, hiperka chyba daje znać o sobie bo od wczoraj jest mi bardzo niedobrze, i brzuch nadal boli, czuje że zamiast jajników mam chyba piłeczki;)
Ale masz piękną hodowlę, tylko pozazdrościć :) oj duuuuzo dzieci będziesz miała cos czuję:)

reklama
Madzionga świetna Beta, dla porównania ja miałam w 8dpt 76. Bliźniaki jak nic sie szykują :-)

Natula za twoją betę tez trzymam kciuki a na bol brzucha bierz nospe. Nie cierp tylko weź. Do 6 tabletek dziennie można (nospa forte 3tab). Bierzesz magnez?
dzięki. nie biorę magnezu, a powinnam? Biorę tylko floik i Crinone ( progesteron).

Anika wierzę mocno w Twojego kropka! Jest dzielny, jak mama :tak:Poradzi sobie :)
Monia wizyta tuż, tuż :biggrin2: Jak ta twoja klinika się nazywa? Bo w rankingu skuteczności jakaś klinika na "A" z Krakowa byłą w czołówce.
W ogóle chciałam się umówić do gina z Medicoveru, rozwijam listę lekarzy a tam...dr KAROLINA :D Umówiłam się do niej:D A co :p Pójdę pogadać, zapytam ją też o tą laparo (ale do tamtego doktorka ze szpitala też idę) i może coś się dowiem, jak wygląda sytuacja w Invikcie. Taka trochę podpierducha, nie wizyta ale co tam,mam akurat wolne :p

ARTVIMED :) Jeśli to ta to się cieszę :p
O widzisz :) To fajnie, pewnie idź :) Tylko ją tam przyciśnij, konkretnie wypytaj :) :) :)

martka, wow!!!! Jaki czad!!! TRZYMAM KCIUKI KOCHANA I DAWAJ ZNAĆ ;)

kachna, megi, oby....... :) choć na l4 się nie wybieram (tzn wybieram, ale takie oszukane :p co by mieć więcej środków:p)

Monia szczęściara z Ciebie! :p ARTVIMED na drugim miejscu ze skutecznością 40%!!!
Dla porównania "nasza" Invicta na miejscu 28 ze skutecznością 23%...

Także kciuki za Ciebie!

Monia szczęściara z Ciebie! :p ARTVIMED na drugim miejscu ze skutecznością 40%!!!
Dla porównania "nasza" Invicta na miejscu 28 ze skutecznością 23%...

Także kciuki za Ciebie!

Wow... no to super, dzięki za wieści!
A gdzie znalazłaś ten ranking? Bo ja szukałam, ale coś inne dane mi wyskakują...
Dopiero na 28...? o matko...
Właśnie tego doktorka chwalą bardzo u którego jestem (też przypadkowo, bo co prawda chcieliśmy się do niego umówić, ale miejsca były dopiero za 2 m-ce i mieliśmy być u jakiejś babki, ale miała jakieś szkolenie i zmienili nam termin). Także może tak miało być, jestem dobrej myśli :)

reklama
Do góry