reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LUTY:

01: zanetaanna - wizyta kontrolna przed crio
02: martka83 - podglądanie pęcherzyków
04: anika11 - usg Kropka :-)
04: Edenlayn - kontrola szyjki
11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn - termin CC :-)
Moniusia wpisz mnie Na kolejne usg 15.02
Teraz musze sie zdrzemnac

reklama
Dziekuje wszystkim Wam KOCHANE za trzymanie kciukow i ze byłyście ze mna pomoglo mi to. Teraz musze sie zdrzemnac no po wczorajszym i dzisiejszych nowinach jestem padnięta ale SZCZĘŚLIWA ;)
Mój màż też bardzo Wam dziękuje za wsparcie I pomoc ;)

Cześć Dziewczyny.

Poczytuje Was od dłuższego czasu, wiec znam Was juz dobrze, czas chyba dołączyć, bo sama przez to nie przejdę.

Byłam na wątku w 2013, zakończyło się wspaniałym synem który jest całym moim światem. Oczywiście chciałam dla niego brata wiec w tamtym roku podeszłam do nowej procedury, bo nie mieliśmy zamrożonych zarodków, trochę na pewniaka moze, licząc na to ze raz sie udało to drugi raz tez musi a troche z myślą, ze mam jedno więc to zdecydowanie łatwiejsza bedzie droga. Niestety tak to nie działa:( zakończyło sie niepowodzeniem i strasznym dołem, przeżyłam to tak źle, ze nawet samej mi cieżko było w to uwierzyć. Wiem ze nikt oprócz Was nie jest w stanie tego zrozumieć, bo to ból niewyobrażalny dla kogoś kto sie z tym nie zmierzył. No nic, bede zaczynać znowu w marcu, strasznie się boję, dlatego chce spróbować z Wami to moze dam radę:)

LUTY:

01: zanetaanna - wizyta kontrolna przed crio
02: martka83 - podglądanie pęcherzyków
04: anika11 - usg Kropka :-)
04: Edenlayn - kontrola szyjki
04: Bety72 - transfer dwóch Śnieżynek :-)
11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn - termin CC :-)

Ostatnia edycja:
martka estradiol 600 na 6 dzień to tak z 6 pecholi będzie, chyba ze masz zmienione dawki hormonów. albo podskoczy za 2 dni :-p

ewa gratulacje!, ale bierz magnez i prg, bo stwierdzenie lekarza, ze jedno serduszko bije wolniej jest niepokojące..

calineczka cały czas Mg, po transferze doraźnie nospa. Po właczeniu prg B6, femibion na zapas:-) zrób morfo czy poziom zelaza i B12 jest w normie. Tyle pamiętam..

Megi* - witaj na forum, zapraszamy :). W kupie zawsze raźniej :)

moniusia - możesz dopisać mnie na:
23.02 - usg prenatalne (w abonamencie)
26.02 - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

martka estradiol 600 na 6 dzień to tak z 6 pecholi będzie, chyba ze masz zmienione dawki hormonów. albo podskoczy za 2 dni :-p

ewa gratulacje!, ale bierz magnez i prg, bo stwierdzenie lekarza, ze jedno serduszko bije wolniej jest niepokojące..

calineczka cały czas Mg, po transferze doraźnie nospa. Po właczeniu prg B6, femibion na zapas:-) zrób morfo czy poziom zelaza i B12 jest w normie. Tyle pamiętam..
Leki mam brac caly czas nie przestawac
Wiem dlatego bede sie starac

reklama
Ewa, przyzwyczajaj sie do takich akcji :p
Ja w 8 tygodniu mialam krwawienie jak porzadny okres,z kilkoma duzymi skrzepami. Panika w oczach,zbladlam...maz wpakowal mnie do samochodu i do szpitala. Tam naczekalismy sie 3 godz zanim przyszedl lekarz ale jak pokazal mi oba bijace serduszka Kropek bylo mi wszystko jedno. Lezalam na kozetce i plakalam.
Takze to sie zdarza i nie przeskoczysz.
Wyluzuj,odpoczywaj i no stress bo maluchom to nie sluzy.

Do góry