reklama
annemarie
Fanka BB :)
Anne, no niby tak, ale jak jest podany przy crio to ma już 5 dni. Się pogubilam
Ale to chyba tylko oznacza,ze jest dalej rozwiniety,punkt wyjsciowy dla mnie ten sam. sama juz nie wiem
jesli liczymy wiek ciazy od ostatniej miesiaczki,to w macicy komorka tez by sie do blastki rozwinela...
Kachna wyprostuj mnie po polski
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Ewa mi liczą od dnia punkcji czyli zapłodnienia. I dodali 2 tyg. Tu masz fajny kalkulator ivf
http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf
Ewa651
Nie transfer był crio pięciodniowych blastocystEwa jeśli transfer był ze świeżych zarodków to liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mój przykład : 26. 08. 2015 to pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki czyli dzisiaj mam 22+2 T. C. Dokładnie tak samo wychodzi z USG
Ewa651
Ostatnia miesiączka 10 grudnia poczatekEwa napisz datę ostatniej miesiączki
Dzień punkcji to jajeczkowanie wiec odliczasz 14 dni i masz dzien pierwszy fikcyjnej miesiączki czyli pierwszy dzien ciazyDziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Ewa651
Tylko ja teraz nie miałam punkcji była stymulacja i podane pięciodniowe blastocystyDzień punkcji to jajeczkowanie wiec odliczasz 14 dni i masz dzien pierwszy fikcyjnej miesiączki czyli pierwszy dzien ciazy
To było crio
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a u mnie po usg wszystko ok. Maleństwo ma 1,9 cm, serce bije 175/min. Kolejne usg to dopiero prenatalne 23.02 i jeszcze 26.02, bo w lux medzie nie robią Pappa, więc idę gdzie indziej i usg też sobie machnęłam
Przepraszam, że nic więcej nie piszę, muszę Was nadrobić w wolnej chwili
Przepraszam, że nic więcej nie piszę, muszę Was nadrobić w wolnej chwili
Podziel się: