reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anne, no niby tak, ale jak jest podany przy crio to ma już 5 dni. Się pogubilam ;)

Ale to chyba tylko oznacza,ze jest dalej rozwiniety,punkt wyjsciowy dla mnie ten sam.;););) sama juz nie wiem:oo:

jesli liczymy wiek ciazy od ostatniej miesiaczki,to w macicy komorka tez by sie do blastki rozwinela...

Kachna wyprostuj mnie po polski :biggrin2:

Ewa jeśli transfer był ze świeżych zarodków to liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mój przykład : 26. 08. 2015 to pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki czyli dzisiaj mam 22+2 T. C. Dokładnie tak samo wychodzi z USG
Nie transfer był crio pięciodniowych blastocyst

Dziewczyny jak sie liczy ciąże od dnia transferu czy jak
Czytam rożne fora to inaczej liczą może wiecie cos
Pozdrawiam z domku juz poniedziałek coraz bliżej maź wziął wolny dzień bo będziemy albo świętować albo ..... po usg
Dzień punkcji to jajeczkowanie wiec odliczasz 14 dni i masz dzien pierwszy fikcyjnej miesiączki czyli pierwszy dzien ciazy

reklama
Dziewczyny, a u mnie po usg wszystko ok. Maleństwo ma 1,9 cm, serce bije 175/min. Kolejne usg to dopiero prenatalne 23.02 i jeszcze 26.02, bo w lux medzie nie robią Pappa, więc idę gdzie indziej i usg też sobie machnęłam :D

Przepraszam, że nic więcej nie piszę, muszę Was nadrobić w wolnej chwili :)

Do góry