reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pisałam z sykatynka i dziś wyszli ze szpitala, bo Mały miał żółtaczkę i 3 dni go naświetlali.
Sykatynka bdb zniosla cc, już doszła do siebie.
Mały ważył prawie 4 kg, 58 cm.
Sykatynka niechcący wylogowala się z forum i nie pamięta hasła.

Załączniki

• 1454083879086.jpg
    1454083879086.jpg
    104,5 KB · Wyświetleń: 96
I mnie laski taka historia mialam dwa testy elektroniczne w srode wyszedl 3+ dzis 2-3 i za mnie cofnelo czyzby zmalalo hcg masakra moze doczekam do poniedzialku :(

STYCZEŃ:

30: martka83 - podglądanie pęcherzyków

LUTY:

01: zanetaanna - wizyta kontrolna przed crio
04: anika11 - usg Kropka :-)
08: Edenlayn - kontrola u położnej
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
19: Edenlayn - usg kontrolne
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

moniusia_ - początek stymulacji

Hess, super, że z maluszkiem wszystko super :-)

Żegnam się na weekend, buziaki;*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pisałam z sykatynka i dziś wyszli ze szpitala, bo Mały miał żółtaczkę i 3 dni go naświetlali.
Sykatynka bdb zniosla cc, już doszła do siebie.
Mały ważył prawie 4 kg, 58 cm.
Sykatynka niechcący wylogowala się z forum i nie pamięta hasła.
Gratulacje młodej mamie!!!! Super :):) ciesze sie ze wszystko poszło zgrabnie !

Ale szybko minęło... Dopiero co kate ja i sykatynka zaczynałyśmy ....- pora na kolejne brzuchy !!!

I mnie laski taka historia mialam dwa testy elektroniczne w srode wyszedl 3+ dzis 2-3 i za mnie cofnelo czyzby zmalalo hcg masakra moze doczekam do poniedzialku :(

Ewa juz nie rób testów bo sie stresujesz! Jesteś w ciąży i wszystko jest dobrze. Do poniedziałku juz tylko 2 dni. O której masz wizytę?

Hess dobre wieści :-) ja mam prenatalne dzien przed tobą :-)

reklama
Do góry