reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moniusia ja podczas drugiej procedury zdecydowałam się oddać komórki ponieważ wyprodukowalam ich 18 a lekarz mógł zaplodnic tylko 6 a też nie chciałam ich zamrażać A zniszczyć już tym bardziej. Nigdy się nie zastanawiałam czy urodziło się z nich dziecko. Właściwie jeśli mogłam jakieś parze w ten sposób pomóc to się cieszę. Zarodka bym jednak nie oddała.

reklama
Czesia Olej teściową ja swojej powiedziałam w twarz, że ją toleruje tylko ze względu na to, że jest matką mojego męża. Do moich tesciow zwracam sie Pani i Pani. Trzymam ich na dystans i tak mi pasuje. W ten sposób już mnie nigdy w żaden sposób nie skrzywdza. Polecam taki układ.

Nie wiem co robić ;( nadal plamie na ciemno brązowo a juz zaczelam w poniedziałek brać progynova i orgalutran .. Cos czuje , ze na marne bo krwi jak nie było tak nie ma ;( miała ktoras z was podobnie po samoistnym poronieniu ?

zanetaanna - ja nie pomogę, bo nie wiem. Może warto zadzwonić do lekarza?

kachna84 - ja przy pierwszym podejściu do in vitro, też oddałam nadwyżkę komórek i nigdy się nie zastanawiałam co dalej z nimi. Po drugiej próbie zamroziliśmy na wszelki wypadek, a w trzeciej wszystko zapładniali. Przy czwartej próbie nadmiar zamroziliśmy.

zanetaanna - ja nie pomogę, bo nie wiem. Może warto zadzwonić do lekarza?

kachna84 - ja przy pierwszym podejściu do in vitro, też oddałam nadwyżkę komórek i nigdy się nie zastanawiałam co dalej z nimi. Po drugiej próbie zamroziliśmy na wszelki wypadek, a w trzeciej wszystko zapładniali. Przy czwartej próbie nadmiar zamroziliśmy.

Byłam u niego wczoraj stwierdził, ze skoro zaczelam plamić tzn ze zaczął sie nowy cykl ... K**** zwariuje

No to widać ten cykl jakiś inny, bez żywej krwi. Raczej lekarz wie co mówi. bierz leki i się nie strasuj. A na usg wszystko się oczyściło?

No to widać ten cykl jakiś inny, bez żywej krwi. Raczej lekarz wie co mówi. bierz leki i się nie strasuj. A na usg wszystko się oczyściło?

W usg wszystko wporzadku , tydzień temu robiłam jedno u profesora i u mojego gina oboje nie widzieli żadnych przeciwwskazań do kolejnego transferu twierdząc, ze macica czysta wczoraj mi nie zrobił usg,
w poniedziałek mam kolejne ...
Nigdy nie miałam takiego plamienia nawet po pierwszym poronieniu odrazu czysta krew a teraz o brązowe plamy wrrrr

Nie mam tez pojecia,u mnie sie tak przed laty okres rozkrecal,trwalo 3 dni i lecialo normalnie.A implantacyjne,nie moze byc???sorry za to pytanie,ale po historii z Hess tutaj wszystko jest mozliwe:)

reklama
Do góry