reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moniusia ja podczas drugiej procedury zdecydowałam się oddać komórki ponieważ wyprodukowalam ich 18 a lekarz mógł zaplodnic tylko 6 a też nie chciałam ich zamrażać A zniszczyć już tym bardziej. Nigdy się nie zastanawiałam czy urodziło się z nich dziecko. Właściwie jeśli mogłam jakieś parze w ten sposób pomóc to się cieszę. Zarodka bym jednak nie oddała.

reklama
Czesia Olej teściową ja swojej powiedziałam w twarz, że ją toleruje tylko ze względu na to, że jest matką mojego męża. Do moich tesciow zwracam sie Pani i Pani. Trzymam ich na dystans i tak mi pasuje. W ten sposób już mnie nigdy w żaden sposób nie skrzywdza. Polecam taki układ.

Nie wiem co robić ;( nadal plamie na ciemno brązowo a juz zaczelam w poniedziałek brać progynova i orgalutran .. Cos czuje , ze na marne bo krwi jak nie było tak nie ma ;( miała ktoras z was podobnie po samoistnym poronieniu ?

zanetaanna - ja nie pomogę, bo nie wiem. Może warto zadzwonić do lekarza?

kachna84 - ja przy pierwszym podejściu do in vitro, też oddałam nadwyżkę komórek i nigdy się nie zastanawiałam co dalej z nimi. Po drugiej próbie zamroziliśmy na wszelki wypadek, a w trzeciej wszystko zapładniali. Przy czwartej próbie nadmiar zamroziliśmy.

zanetaanna - ja nie pomogę, bo nie wiem. Może warto zadzwonić do lekarza?

kachna84 - ja przy pierwszym podejściu do in vitro, też oddałam nadwyżkę komórek i nigdy się nie zastanawiałam co dalej z nimi. Po drugiej próbie zamroziliśmy na wszelki wypadek, a w trzeciej wszystko zapładniali. Przy czwartej próbie nadmiar zamroziliśmy.

Byłam u niego wczoraj stwierdził, ze skoro zaczelam plamić tzn ze zaczął sie nowy cykl ... K**** zwariuje

No to widać ten cykl jakiś inny, bez żywej krwi. Raczej lekarz wie co mówi. bierz leki i się nie strasuj. A na usg wszystko się oczyściło?

No to widać ten cykl jakiś inny, bez żywej krwi. Raczej lekarz wie co mówi. bierz leki i się nie strasuj. A na usg wszystko się oczyściło?

W usg wszystko wporzadku , tydzień temu robiłam jedno u profesora i u mojego gina oboje nie widzieli żadnych przeciwwskazań do kolejnego transferu twierdząc, ze macica czysta wczoraj mi nie zrobił usg,
w poniedziałek mam kolejne ...
Nigdy nie miałam takiego plamienia nawet po pierwszym poronieniu odrazu czysta krew a teraz o brązowe plamy wrrrr

Nie mam tez pojecia,u mnie sie tak przed laty okres rozkrecal,trwalo 3 dni i lecialo normalnie.A implantacyjne,nie moze byc???sorry za to pytanie,ale po historii z Hess tutaj wszystko jest mozliwe:)

reklama
Do góry