reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anika u mnie lekarka chciała jakoś stopniowo schodzić (z encortonu) po tabletce co kilka dni (chyba) ale wcześniej mi się skończył i jak dwonilam do niej i to powiedzialam to nie kazala przyjezdzac po nastepna recepte tak po prostu przestałam brac

reklama
Anika na początku ciąży wydawały mi sie jakies pełniejsze piersi a gdzieś ok 6-7 tyg sflaczały, bolą leciutko, sutki tylko bolą jak dotknę. Bałam sie że cos nie tak ale na usg w 7tyg było wszystko ok, wiec chyba taki mój urok. Ogólnie nie czuje sie w ogóle ciążowo, oprócz tego ze czasem brzuch mnie boli jak na @.

zanetaanna mnie sie tak zaczyna @ wlasnie plamieniami potem dzień dwa sucho i wtedy krwawienie. W UK uznają 1dc za dzień krwawienia (do godz 12 jeśli jest po 12 to pierwszy dzień jest na drugi dzień). Ja tez zaczęłam leki za wcześnie bo akurat wypadło mi plamienie w piątek a w poniedziałek byłoby za późno na usg (tu robią pierwsze w 1-3 dzień cyklu i wtedy zaczyna sie leki) i brałam leki tak naprawdę dwa dni przed krwawieniem.

Anika na początku ciąży wydawały mi sie jakies pełniejsze piersi a gdzieś ok 6-7 tyg sflaczały, bolą leciutko, sutki tylko bolą jak dotknę. Bałam sie że cos nie tak ale na usg w 7tyg było wszystko ok, wiec chyba taki mój urok. Ogólnie nie czuje sie w ogóle ciążowo, oprócz tego ze czasem brzuch mnie boli jak na @.

zanetaanna mnie sie tak zaczyna @ wlasnie plamieniami potem dzień dwa sucho i wtedy krwawienie. W UK uznają 1dc za dzień krwawienia (do godz 12 jeśli jest po 12 to pierwszy dzień jest na drugi dzień). Ja tez zaczęłam leki za wcześnie bo akurat wypadło mi plamienie w piątek a w poniedziałek byłoby za późno na usg (tu robią pierwsze w 1-3 dzień cyklu i wtedy zaczyna sie leki) i brałam leki tak naprawdę dwa dni przed krwawieniem.

Aniołkowa mama a nie było pózniej problemu z transferem , ze zaczęłaś brać wczesniej leki ?

Witajcie drogie dziewczyny. Ja mam już za sobą 2 podejścia in vitro. 1 ciaza biochemiczna, druga -czekanie 8dpt i sikaniec negatywny. Czy któraś Was miała podobny przypadek? Iść na betę w piątek czy odpuścić? Podane 2, 5 dniowe blastusie.

Nata, przy zarodkach dwudniowych to nawet beta mogłaby jeszcze nie wyjść, a co dopiero sikaniec. Poczekaj do 10-11 dot i wtedy badanie z krwi :)

Aniolkowa, to życzę Ci byś cały czas dobrze się czuła :)

reklama
Do góry