Ja mam dość udupienia przy cycu z jednym ... Umowmy sie - KP to kula i nogi wiec rozumiem doskonaleJa jeszcze nie urodziłam a już dostaję rady, że MUSZE karmić piersią a ja nie mam na to parcia i jeśli będzie mi trudno to się nie będę stresować i dostaną mleko modyfikowane.
reklama
Dobra dobra ja tylko 5 i mam malutkie pęknięcie [emoji23][emoji23]No bo panuje kult karmienia piersią i porodu naturalnego. Niektórym się wydaje, że dzięki temu są lepszymi matkami bo rodziły w bólach przez 48 godzin i rozdarte były od przodu do tylu
Mi zależało na SN z jednego tylko względu - moge szybko ns silownie wrocic z filozofia życiowa nie ms to nic wspólnego
iga2421
Fanka BB :)
Ja mam dość udupienia przy cycu z jednym ... Umowmy sie - KP to kula i nogi wiec rozumiem doskonale
Przez pierwsze dwa miesiace bobo wisialo mi praktycznie non stop na cycu bo smoka nie chcial i tylko tak dalo sie go uspokoic. A ja glupia pi** kupilam smoka profilowanego i nie chcial a tylko kupilam prosty i zalapal od razu.
moniusia mnie trzymał przy życiu plan awaryjny typu dawca. A znajomi hyym róznie bywało, ale raczej każdy nam kibicował. My lgnęliśmy do dzieci (mój M) ma dziecko, wiec nie dało się wymagac od świata, żeby wszyscy zrozumieli, ze jestemy w wicznej zalobie..tak jak pisze anne. Po pierwsze przestań analizować co ludzie o toie myslą, bo zabardzo się tym przejmujesz. Powiedz pare razy co myślisz i tyle... Nie będą Cie lubic to trudno, przynajmniej zdrowsza będziesz I jeszcze jedno masz za dobre zdanie o ludziach, Jesteśmy podłym i zawistny gatunkiem, podnosim soje ego kosztem czyiś dramatow. Jak to zrozumiesz to ich zachowanie nie będzie bolało, bo był czas przywyknąć.. .
reklama
kate, no to miałaś jakąś inną w razie wu perspektywę, dla mnie kończy się na naszych komórkach, bo niewyobrażam sobie skorzystania z dawcy, może dlatego, że mam właśnie tylko taką perspektywę tak mi beznadziejnie;p Ja wiem, że ludzie są podli i są egoisty z natury ;P Choć też wszyscy kibicują i słyszę po kątach, że wszystkim tak nas szkoda... ale przyjdzie co do czego to nikt na to nie zwraca uwagi, wiadomo.. Ogólnie nie lubię za bardzo ludzi (w realu) Nie ufam ... zawsze jak gdzieś koleżanki mnie namawiały, żeby jechać, że poznam nowych ludzi jak mnie to denerwowało.. po co mi nowi ludzie haha ;p
Ja lgnę do dzieci, ale przez siłę walczę, żeby się do nich nie zbliżać, bardziej chodzi mi o to, żeby nikt nie komentował nic i nie kojarzył mnie z dzieckiem i o nim nie mówił ;p wiem,że to głupie, ale tak mam;D
anne, hahah faktycznie fajna pamiątka No i widzisz wpadka i się udało, a teraz problem, bez sensu ;d Nigdy nie rozumiałam jak ludzie mogą się tak zapomnieć i właśnie.. nie pojechać na stację, choćby daleko Ile mieliście lat ?
Pamiętam ja jak zaczęłam współżyć z M. to nie dość, że brałam anty, on gumy to jeszcze co m-c kupowałam 3 testy, bo się bałam, że jestem w ciąży haha, a to trzeba było jechaaaaaać, nic by się nie stało haha;d
A później błagałam, żeby w końcu skończył we mnie, Jezu jak ja go prosiłam. A on nie, musimy się najpierw ustawić, wybudować dom. Nigdy nie mógł się zapomnieć, nigdy! Baran.
Ja lgnę do dzieci, ale przez siłę walczę, żeby się do nich nie zbliżać, bardziej chodzi mi o to, żeby nikt nie komentował nic i nie kojarzył mnie z dzieckiem i o nim nie mówił ;p wiem,że to głupie, ale tak mam;D
anne, hahah faktycznie fajna pamiątka No i widzisz wpadka i się udało, a teraz problem, bez sensu ;d Nigdy nie rozumiałam jak ludzie mogą się tak zapomnieć i właśnie.. nie pojechać na stację, choćby daleko Ile mieliście lat ?
Pamiętam ja jak zaczęłam współżyć z M. to nie dość, że brałam anty, on gumy to jeszcze co m-c kupowałam 3 testy, bo się bałam, że jestem w ciąży haha, a to trzeba było jechaaaaaać, nic by się nie stało haha;d
A później błagałam, żeby w końcu skończył we mnie, Jezu jak ja go prosiłam. A on nie, musimy się najpierw ustawić, wybudować dom. Nigdy nie mógł się zapomnieć, nigdy! Baran.
Podziel się: