reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
meg
ja polecam bialego - i to obie kliniki. dr mrugacz w bocianie albo artemida.... nie dosc ze dobrze to jeszcze tanio.....
jr-c: czekamy na rozwoj wydarzen. nic chyba jeszcze straconego. moze jakis leniuszek. zrob raz jeszcze bete za 2 dni
ja polecam bialego - i to obie kliniki. dr mrugacz w bocianie albo artemida.... nie dosc ze dobrze to jeszcze tanio.....
jr-c: czekamy na rozwoj wydarzen. nic chyba jeszcze straconego. moze jakis leniuszek. zrob raz jeszcze bete za 2 dni
Ostatnia edycja:
ANOWI32
Zaangażowana w BB
jr-c- zgadzam się z Lolitką, powtórz betkę.
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie progesteronu, w tym cyklu po ostatnim moim FSH 18,72 postanowiłam bardziej przyjrzeć się mojej owulacji (lub jej brak) , sprawdzałam temperaturę, robiłam testy owulacyjne i teraz w 22dc zrobiłam progesteron który wyszedł 33,76 (norma 1,7- 27) i wiem,że podwyższony może oznaczać ciążę ale mnie to nie dotyczy, a czy podwyższony progesteron może oznaczać coś złego
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie progesteronu, w tym cyklu po ostatnim moim FSH 18,72 postanowiłam bardziej przyjrzeć się mojej owulacji (lub jej brak) , sprawdzałam temperaturę, robiłam testy owulacyjne i teraz w 22dc zrobiłam progesteron który wyszedł 33,76 (norma 1,7- 27) i wiem,że podwyższony może oznaczać ciążę ale mnie to nie dotyczy, a czy podwyższony progesteron może oznaczać coś złego
bombel
Aktywna w BB
lolitka gratulacje!!! Cały czas śledziłam forum i Ci kibicowałam. Jesteś wzorem wytrwałości. Sorki że dopiero teraz ale wracam z porodówki. Mam śliczną córeczkę Asię. Urodziła się w 41 tygodniu ciąży naturalnie - w wypisie napisali że spontanicznie. Hehe ładnie mi spontanicznie. Bolało jak skurczybyk ale warto było. Dziołchy nie poddawać sie bo naprawde WARTO!!!
Ostatnia edycja:
lolitka gratulacje!!! Cały czas śledziłam forum i Ci kibicowałam. Jesteś wzorem wytrwałości. Sorki że dopiero teraz ale wracam z porodówki. Mam śliczną córeczkę Asię. Urodziła się w 41 tygodniu ciąży naturalnie - w wypisie napisali że spontanicznie. Hehe ładnie mi spontanicznie. Bolało jak skurczybyk ale warto było. Dziołchy nie poddawać sie bo naprawde WARTO!!!
GRATULUJE CÓRECZKI:-)
LILU19 - jestes w Irlandii tak, a nie masz tam 3 podejsc do ivf bezplatnych???
jr-c - na pewno wszystko jest w porządku tylko wolno sie rozkręca głowa do góry i informuj nas o postępach
Ostatnia edycja:
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
kliniki są taki:artvimed,centrum in vitro na 29 listopada i na pewno cos tam jeszcze sie znajdzie...a w katowicach mam: provita,plast-med,
Lilu ja co prawda do in vitro nie podchodzilam, mialam wskazania do inseminacji ale jakims cudem udalo mi sie naturalnie zajsc w ciaze ale lekarz ktory mnie prowadzil powiedzial ze w Kraq nie ma co nawet probowac. Jezeli in vitro to tylko Warszawa. Gdyby zaszla taka koniecznosc to pewnie bym jezdzila do Warszawy. Wiec w pelni popieram slowa Lolitki.
eweli1982
Fanka BB :)
ale wracam z porodówki. Mam śliczną córeczkę Asię. Urodziła się w 41 tygodniu ciąży naturalnie - w wypisie napisali że spontanicznie. Hehe ładnie mi spontanicznie. Bolało jak skurczybyk ale warto było. Dziołchy nie poddawać sie bo naprawde WARTO!!!
GRATULACJE!!!!! ja już się nie mogę doczekać żeby wszystkim ogłosić że właśnie wróciłam z porodówki i mam przy sobie zdrowe dzieciaczki ;-)
Matylda78
Fanka BB :)
Bombel - gratulacje dla Ciebie i spontanicznej córci :-) Ale masz fajnie, że już możesz przytulić swoje maleństwo.
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
u mnie beta sie podwoila - z 307 na 611 w 2 dni wiec chyba jest dobrze
Podziel się: