reklama
I wrocilam z przychodni zalamka stwierdzili ze nie ma potrzeby robic bety jak test pozytywny czekac Na scan nie komedia jakas musze zapic to ciepla herbata szkoda nerw
U.K. Witam(
Zostalo mi czekac
ja pierdziele, ale dziwnie
faktycznie ta beta tak drogo ich kosztuje, że nie chcą zrobic? rozumiem, że się wkurzyłaś
I wrocilam z przychodni zalamka stwierdzili ze nie ma potrzeby robic bety jak test pozytywny czekac Na scan nie komedia jakas musze zapic to ciepla herbata szkoda nerw
U.K. Witam(
Zostalo mi czekac
O kurcze ale cie mecza. Kiedy usg masz zrobic ?
Ewa651
Fanka BB :)
Szkoda slow wyszlismy z mezem zdegustowani jakas masakraja pierdziele, ale dziwnie
faktycznie ta beta tak drogo ich kosztuje, że nie chcą zrobic? rozumiem, że się wkurzyłaś
Ewa651
1 lutego mam usg Na 9.30O kurcze ale cie mecza. Kiedy usg masz zrobic ?
24magda09
Ewa no niestety w każdym kraju jest inaczej, musisz cierpliwie czekać choć wiem że nie będzie łatwo i łatwo się mówi ale Pamiętaj masz Nas my cie wspieramy i wierzymy że wysoko będzie ok.1 lutego mam usg Na 9.30
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ewa dziwne że w klinice w której mieliście ivf nie robią bety, myslalam, że to normalna procedura. Nie masz u siebie polskiej przychodni? Do 1 lutego to można kićka dostać :-/
A ja skontaktowalam sie z kliniką poronień, że potrzebuje wsparcia, jakiejś pomocy z racji tego ze to moja 4 ciaza i 3 poprzednie zakończone w I trymestrze, że sie martwię i boje i takie tam. Oddzwoniła do mnie świetna babeczka i powiedziała, że załatwi mi usg za dwa tyg zeby mnie uspokoić, ale niestety nic wiecej nie mogą zrobić. Zapytałam dlaczego mi odstawili progesteron bez jakichkolwiek badań ona, że ostatnie badania na ciężarnych dowodzą, że progesteron w niczym nie pomaga i że nie ma potrzeby zeby kobiety w ciąży go miały podawanego! Do 2 tyg skontaktuje sie ze mną położna, która bedzie mi prowadzić ciąże to ją będę molestować o wszystkie możliwe badania.
A ja skontaktowalam sie z kliniką poronień, że potrzebuje wsparcia, jakiejś pomocy z racji tego ze to moja 4 ciaza i 3 poprzednie zakończone w I trymestrze, że sie martwię i boje i takie tam. Oddzwoniła do mnie świetna babeczka i powiedziała, że załatwi mi usg za dwa tyg zeby mnie uspokoić, ale niestety nic wiecej nie mogą zrobić. Zapytałam dlaczego mi odstawili progesteron bez jakichkolwiek badań ona, że ostatnie badania na ciężarnych dowodzą, że progesteron w niczym nie pomaga i że nie ma potrzeby zeby kobiety w ciąży go miały podawanego! Do 2 tyg skontaktuje sie ze mną położna, która bedzie mi prowadzić ciąże to ją będę molestować o wszystkie możliwe badania.
iga2421
Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączę do Was Przydałby mi się doping w moich staraniach bo samemu tak troszkę ciężko. Czy mogę na Was liczyć ? Moja historia jest długa ale ta najważniejsza to taka, że 30 lub 31.01 mam planowane crio naszego ostatniego mrozaka więc jak największa ilość kciuków bardzo wskazana Pozdrawiam Karo
Karolina na nas zawsze możesz liczyć!!! Po to tu jesteśmy żeby się wspierać, wymieniać doświadczeniami i doradzać.
reklama
Ewa651
Dziekuje bede wam marudzic doktor dal mi zwolnienie na kolejne dwa tyg i trzeba lezecEwa no niestety w każdym kraju jest inaczej, musisz cierpliwie czekać choć wiem że nie będzie łatwo i łatwo się mówi ale Pamiętaj masz Nas my cie wspieramy i wierzymy że wysoko będzie ok.
Podziel się: