reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączę do Was :) Przydałby mi się doping w moich staraniach bo samemu tak troszkę ciężko. Czy mogę na Was liczyć :-) :)? Moja historia jest długa ale ta najważniejsza to taka, że 30 lub 31.01 mam planowane crio naszego ostatniego mrozaka więc jak największa ilość kciuków bardzo wskazana :wink: Pozdrawiam Karo

reklama
Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączę do Was :) Przydałby mi się doping w moich staraniach bo samemu tak troszkę ciężko. Czy mogę na Was liczyć :-) :)? Moja historia jest długa ale ta najważniejsza to taka, że 30 lub 31.01 mam planowane crio naszego ostatniego mrozaka więc jak największa ilość kciuków bardzo wskazana :wink: Pozdrawiam Karo
Hej Karolina milo ze jestes I Witamy
Bedzie my napewno trzymac kciuki
Po ilu jestes probach I gdzie robisz jak mozesz napisz;)

Ewo ale piękne te twoje krechy ;) ;) trzymam kciuki i obyś wkoncu miała ta betę. Kochane moje wierzę nadal choć dziś rano wstałam z kiepskim humorem chyba dotarła do mnie ta wczorajsza beta. No ale dobra koniec marudzenia. Witaj Karolino,fajnie że dołączyłas do nas zawsze możemy po marudzić a co najważniejsze nikt nas nie rozumie tak jak my siebie nawzajem.

Hej Ewa651 :) dziękuję :) Jestem po 2 IVF a to jest nasze 4 crio ( ostatni mrozak z 2 IVF) . Jestem podopieczną prof. Kuczyńskiego w Białymstoku. Wciąż jestem w grze i mam jeszcze jedno podejście IVF z rządowego programu. Wyścig z czasem do czerwca.

Ewo ale piękne te twoje krechy ;) ;) trzymam kciuki i obyś wkoncu miała ta betę. Kochane moje wierzę nadal choć dziś rano wstałam z kiepskim humorem chyba dotarła do mnie ta wczorajsza beta. No ale dobra koniec marudzenia. Witaj Karolino,fajnie że dołączyłas do nas zawsze możemy po marudzić a co najważniejsze nikt nas nie rozumie tak jak my siebie nawzajem.
Cześć Magda :) dziękuję. Chętnie z wami pomarudzę :)

Witaj Karolina :) powodzenia!
Wyścig z czasem...skąd ja to znam..

Anika to dzisiaj!? zaciskam paluchy z całych sił Kochana !!!!!!

Witam po latach...
Cale wieki mnie tu nie było, widze ze obsada i wygląd samego forum się zmienilo :))

Zwracam się do was z propozycja.... otoz mam do oddania cale opakowanie 10 strzykawek 0,2ml FRAGMIN, który jest wazny do czerwca 2016.
Nie chce zadnej kasy, a wyrzucić szkoda....

Zainteresowane panie proszę o skontaktowanie się jak najszybciej. Lek mogę przekazac do piątku wlacznie.

CM

reklama
Do góry