reklama
annemarie
Fanka BB :)
Moin ,Moin dziewczynki mam nadzieje ze fruitofhope pokazze sie na dniach i pouzupelnia(i mnie nie udus za te akcje) wklejam kalendarz,wpisujcie nowosci,spotkania z Beata,dzidziami na USG ,i wszystkie cuda jaki sie zdarza...Napewno bedzie jej latwiej sie polapac ,niz szukac bez konca...
Fruitofhope nie gniewaj sie kochana
STYCZEŃ
08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna
LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj
Fruitofhope nie gniewaj sie kochana
STYCZEŃ
08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna
LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj
iga2421
Ja miałam ref same leki.Zawsze to parę tysięcy do przodu. myślałam ze w tym roku zrefundują nam transfer mrozaka ale do czerwca to nie mam o czym marzyc.
Dziewczyny... kto na nich glosował??? Nie mogę uwierzyć ze ludzie są aż tak ślepi...
Dziewczyny... kto na nich glosował??? Nie mogę uwierzyć ze ludzie są aż tak ślepi...
ANNE, ja, ja 21 STYCZNIA WIZYTA KWALIFIKACYJNA
iga, na fejsie mam pełno "znajomych" młodych, w moim wieku, którzy na nich głosowali.. i to wcale nie katolików, choć kilka i takich.. strasznie opowiadając się jak to było źle za PO.
No .. teraz chociaż będą mieć 500 zł..
Moim zdaniem skusili ludzi tym 500 zł na dziecko.
iga, na fejsie mam pełno "znajomych" młodych, w moim wieku, którzy na nich głosowali.. i to wcale nie katolików, choć kilka i takich.. strasznie opowiadając się jak to było źle za PO.
No .. teraz chociaż będą mieć 500 zł..
Moim zdaniem skusili ludzi tym 500 zł na dziecko.
jeera86
Moniusia ja tez u mnie widze ze ludzie mlodzi popierali pis.... niestety wiele z tych osob nie musialo sie ocierac o ivf czyli jak im nie potrzebne to po co to komu innemu.
Moj tata ( jak bylo wiadomo ze nie przedluza) powiedzial ze to dobrze - a mama do niego (bardzo spokojna kobieta, wie ze mamy problem) mowi do taty zeby sie wkoncu zamknal bo nigdy nie wiadomo co zycie nam zgotuje i im juz wsio ryba ale maja dzieci ktorych problem moze dotyczyc.
Moj tata ( jak bylo wiadomo ze nie przedluza) powiedzial ze to dobrze - a mama do niego (bardzo spokojna kobieta, wie ze mamy problem) mowi do taty zeby sie wkoncu zamknal bo nigdy nie wiadomo co zycie nam zgotuje i im juz wsio ryba ale maja dzieci ktorych problem moze dotyczyc.
iga2421
Moniusia ja tez u mnie widze ze ludzie mlodzi popierali pis.... niestety wiele z tych osob nie musialo sie ocierac o ivf czyli jak im nie potrzebne to po co to komu innemu.
Niestety ludzie nadal myślą ze in vitro to samo zło, zabijanie zarodków itd. Co mogą wiedzieć ci co nie dotyczy ich ten temat? To my każdego dnia przezywamy kolejny okres i nieudana probe. Syty głodnego nie zrozumie.
reklama
Jeera86 mój ojciec też na nich głosował bo jego skusili tym, że wrócą do poprzedniego wieku emerytalnego tylko, że teraz już też zaczynają się z tego wykręcić że jak ktoś przejdzie na tą emeryturę to dostanie jakieś śmieszne pieniądze więc
Podziel się: