reklama
Dziewczyny udało nam się, załapiemy się jeszcze na refundację naszego ostatniego cyklu dziś byłam na najszybszej wizycie świata, powiedziałam lekarzowi o trwającej w nieskończoność @, zrobil usg- wszystko ok , podobno moze to być skutek ovulastanu. Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację biorąc pod uwagę, ze zawsze reaguję na nią bardzo Db, dostałam tylko gonal, myślę że zacznę około 24stycznia
Ewa651
Fanka BB :)
Iga w takim razie spokojnych snów i spokojniejszej nocyEwa zazdroszczę ci tego spania. Ja już padam z nóg. Moje male ząbkuje i wstaje co godzinę w nocy zęby go pobujać.Idę się myc i spać.
Hess spokojnie. trzymam kciuki.
Hess, az tak przezywam Twoje szczescie,ze mamy to samo? Sikam
przed chwila, a tu krew na papierze niewiele, ale krew, nie plamienie. Dwa dni temu robilam crp wszystko ok. Nic nie boli ani nic.. U Ciebie hess pewnie pecherz kochana.
Au mnie ktos wie co to moze byc..? nigdy nie mialam krwawienia miedzy @ dlatego jestem w szoku.. dzis 11 dc. Poczekam chyba jak sie sytuacja rozwinie i jesli bedzie trwalo krwawienie to jutro do gina..
przed chwila, a tu krew na papierze niewiele, ale krew, nie plamienie. Dwa dni temu robilam crp wszystko ok. Nic nie boli ani nic.. U Ciebie hess pewnie pecherz kochana.
Au mnie ktos wie co to moze byc..? nigdy nie mialam krwawienia miedzy @ dlatego jestem w szoku.. dzis 11 dc. Poczekam chyba jak sie sytuacja rozwinie i jesli bedzie trwalo krwawienie to jutro do gina..
Ostatnia edycja:
reklama
Ewa651
Fanka BB :)
To super bedzie dobrzeDziewczyny udało nam się, załapiemy się jeszcze na refundację naszego ostatniego cyklu dziś byłam na najszybszej wizycie świata, powiedziałam lekarzowi o trwającej w nieskończoność @, zrobil usg- wszystko ok , podobno moze to być skutek ovulastanu. Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację biorąc pod uwagę, ze zawsze reaguję na nią bardzo Db, dostałam tylko gonal, myślę że zacznę około 24stycznia
Podziel się: