reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewa zazdroszczę ci tego spania. Ja już padam z nóg. Moje male ząbkuje i wstaje co godzinę w nocy zęby go pobujać.Idę się myc i spać.

Hess spokojnie. trzymam kciuki.

reklama
Dziewczyny udało nam się, załapiemy się jeszcze na refundację naszego ostatniego cyklu :) dziś byłam na najszybszej wizycie świata, powiedziałam lekarzowi o trwającej w nieskończoność @, zrobil usg- wszystko ok , podobno moze to być skutek ovulastanu. Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację :):):) biorąc pod uwagę, ze zawsze reaguję na nią bardzo Db, dostałam tylko gonal, myślę że zacznę około 24stycznia :):):)

Hess, az tak przezywam Twoje szczescie,ze mamy to samo? Sikam
przed chwila, a tu krew na papierze niewiele, ale krew, nie plamienie. Dwa dni temu robilam crp wszystko ok. Nic nie boli ani nic.. U Ciebie hess pewnie pecherz kochana.

Au mnie ktos wie co to moze byc..? nigdy nie mialam krwawienia miedzy @ dlatego jestem w szoku.. dzis 11 dc. Poczekam chyba jak sie sytuacja rozwinie i jesli bedzie trwalo krwawienie to jutro do gina..

Ostatnia edycja:
moniusia_ - kurcze, nie wiem co to może być. Jeśli to nie ustanie, to tak jak piszesz, leć do ginekologa. Nie ma co się denerwować. I już tak nie przeżywaj mojego szczęścia, zachowaj to na swoje szczęście ;)

reklama
Dziewczyny udało nam się, załapiemy się jeszcze na refundację naszego ostatniego cyklu :) dziś byłam na najszybszej wizycie świata, powiedziałam lekarzowi o trwającej w nieskończoność @, zrobil usg- wszystko ok , podobno moze to być skutek ovulastanu. Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację :):):) biorąc pod uwagę, ze zawsze reaguję na nią bardzo Db, dostałam tylko gonal, myślę że zacznę około 24stycznia :):):)
To super bedzie dobrze

Do góry