reklama
Po prostu jak ona sie godzine nie rusza to tragedia juz tskie do głowy przychodzą pomysły co sie moze stac w przenoszonej ciazy ze ja to se bym chyba w łeb strzeliła jakby cos jej sie stałoEmenems, no chcialybysmy, ale masz.prawo do.zmartwień! Każdy etap rządzi się swoimi prawami (i problemami). Głową do góry!
iga2421
Fanka BB :)
Nie rodzę tylko sie denerwuje i tyle ... Kolejny dzien ktory mnie psychicznie dobija ehhh ale nie chce wam marudzić bo powiecie ze chciałybyście miec takie problemy...
pamiętam jak ja w lipcu leżałam prawie tydzien przed porodem w szpitalu...
Leżysz a tu przychodzą, rodzą i wychodzą, a ty leżysz...leżysz...leżysz i cholera cie bierze i płakać się chce.
Ewa651
Tak właśnie przedwczoraj w wiadomościach oglądałam ze juz inaczej mówiąmoj tata tez na to polecial...no i peszek. Teraz dopuwro widzi ze Pisiaki to niezrownowazone ludzie
Ewa651
Marudź marudź od tego tu jesteśmy Bo w domu juz niektórzy nie chcą wysłuchiwaćNie rodzę tylko sie denerwuje i tyle ... Kolejny dzien ktory mnie psychicznie dobija ehhh ale nie chce wam marudzić bo powiecie ze chciałybyście miec takie problemy...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Emi: moj sie urodzil 10 dni po terminie wylezie ksiezniczka jak bedzie chciala: cala i zdrowa. Zobaczysz
reklama
Emi, kochana.. nie denerwujesz nas niczym, bardzo dobrze, pisz jak masz takie problemy. Kurcze nie znam się na tym, ale faktycznie jak za długo to też niedobrze, ale z drugiej strony jeśli jeszcze nie czas to może nie czas. Nie wiem
Podziel się: