reklama
zanetaanna
Fanka BB :)
U Pkati wszystko ok, dziudzius rośnie jak na drożdżach [emoji173]️
annemarie
Cudowne wiesci.U Pkati wszystko ok, dziudzius rośnie jak na drożdżach [emoji173]️
anika11
Martka, a jak u.Ciebie po wizycie? Są jakieś ustalenia?
Moniusia, życzę Ci dużo siły, a Twojej mamie duzo zdrowia. RoZumiem Twoja aktualna postawe-jest Ci wszystko jedno, wszystko wydaje się nijakie, a każda decyzja jednocześnie przerasta i powoduje obojętność. Dużo masz teraz na głowie... ściskam Cię!
Moniusia, życzę Ci dużo siły, a Twojej mamie duzo zdrowia. RoZumiem Twoja aktualna postawe-jest Ci wszystko jedno, wszystko wydaje się nijakie, a każda decyzja jednocześnie przerasta i powoduje obojętność. Dużo masz teraz na głowie... ściskam Cię!
annemarie
Ja tez nie skacze z radosci,in vitro uczy pokory i cierpliwosci.Mam nadzieje,ze dasz teraz czadu za mnie i za siebie.Nie mysl o tym teraz,koncentruj sie na swoim szczesciu.Annę, zła jestem na wynik Twojego transferu... inacZej miało być..
Edenlayn
Anne kochana.. tule ... Wiele dziewczyn powinno brac z Ciebie przyklad .. Nie spotkalam w zyciu tak silnej kobietki jak Ty . Wiem ze w sercu i tak przepelnia Cie zal i smutek , ale nie dajesz sie i walczysz wciaz o swoje szczescie .. Wstajesz z kolan i idziesz do przodu . Wierze ze spotka Cie TO szczescie za tyle wytwalosci
A u mnie.. .
Jestem w domku. Nie moge uwierzyc... Dostalam wczoraj tabl, z rana, w poludnie odlaczyli kroplowke, popoludniu druga tabl.. i lekarz mowi wiecorem ze nie bede wiecej brac tabl .. beda obserwowac.. ctg wieczorem.. dzis rano...
obchod .. decyzja usg dzis lub jutro i jak bedze ok do domu.. Przychodzi ok 12.. bierze mnie na usg.. szyjka 7mm w niedziele byla 6 a w piatek nawet 5... Grozilo nawet juz cc.. A tu decyzja.. przygotujemy wypis i dzis do domku
Oczywiscie nie obylo sie bez rad ze oni by nawet chcieli mnie juz do porodu zostawic.. Ale w domku tez moge lezec wsrod bliskich.
A teraz prosba do naszej nowej kalendarzoej dziewczyny i prosze o wpis..
Kontrola juz w piatek 08-01. badanie szyjki
a 12-01 dopisac bym prosila + usg i pomiar szkrabow.
Chce Wam powiedziec ze wszystkie jestescie kochane i potraficie byc ostoja dla tych ktore tego potrzebuja. Potraficie dodac otuchy i dac kopniaka nawet tym ktore traca wiare i nadzieje na dobre jutro.. Wielkim szczesciem bylo trafienie tu do Was.. Wiekszosc i tak juz nie ma.... Ale ciesze sie ze sa nowe dziewczyny .. ktore beda podtrzymywac forum i nastepnym kobietkom dawac kopniaki jak i cieszyc sie z nimi z ich powodzen.
BO KTO NAS ZROZUMIE ??? JAK NIE MY SAME
A u mnie.. .
Jestem w domku. Nie moge uwierzyc... Dostalam wczoraj tabl, z rana, w poludnie odlaczyli kroplowke, popoludniu druga tabl.. i lekarz mowi wiecorem ze nie bede wiecej brac tabl .. beda obserwowac.. ctg wieczorem.. dzis rano...
obchod .. decyzja usg dzis lub jutro i jak bedze ok do domu.. Przychodzi ok 12.. bierze mnie na usg.. szyjka 7mm w niedziele byla 6 a w piatek nawet 5... Grozilo nawet juz cc.. A tu decyzja.. przygotujemy wypis i dzis do domku
Oczywiscie nie obylo sie bez rad ze oni by nawet chcieli mnie juz do porodu zostawic.. Ale w domku tez moge lezec wsrod bliskich.
A teraz prosba do naszej nowej kalendarzoej dziewczyny i prosze o wpis..
Kontrola juz w piatek 08-01. badanie szyjki
a 12-01 dopisac bym prosila + usg i pomiar szkrabow.
Chce Wam powiedziec ze wszystkie jestescie kochane i potraficie byc ostoja dla tych ktore tego potrzebuja. Potraficie dodac otuchy i dac kopniaka nawet tym ktore traca wiare i nadzieje na dobre jutro.. Wielkim szczesciem bylo trafienie tu do Was.. Wiekszosc i tak juz nie ma.... Ale ciesze sie ze sa nowe dziewczyny .. ktore beda podtrzymywac forum i nastepnym kobietkom dawac kopniaki jak i cieszyc sie z nimi z ich powodzen.
BO KTO NAS ZROZUMIE ??? JAK NIE MY SAME
reklama
fruitofhope
STYCZEŃ
07:Emenems -wizyta u rodzinnego (albo będzie zwiedzac porodówkę  )
08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
08:Monika 1988 wizyta u ginekologa 
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna
LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj
07:Emenems -wizyta u rodzinnego (albo będzie zwiedzac porodówkę  )
08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
08:Monika 1988 wizyta u ginekologa 
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna
LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj
Podziel się: