annemarie
Fanka BB :)
Edenlyne-no takie wiesci !!!przycmily nawet mojego wczorajszego KACAmasz racje tym razem jest wyjatkowo duzy,moze dlatego ze transfer byl w dzien przed Wigilja,ze 2 cudne zarodki ,ze wszystko wskazywalo na to ze,pojdzie gladko.A moze ja sobie sama to wszystko wmowilam,bo tak bardzo chcialam?Pewno tak.Jestem tym wszystkim zmeczona,wczoraj dlugo siedzielismy z M. i myslelismy co dalej...Na razie musze nabrac wiatru w zagle,zejsc na ziemie i przestac cale zycie ukladac pod badania ,punkcje i transfery.Taki byl ten ostatni rok.Nie wiem ile rzeczy przeoczylam,przeszlam obok,machnelam reka na cos co bylo wazne?W tym roku musi byc inaczej
Edenlyne-jestes niesamowitym czlowiekiem,cieplym,kochanym ,walecznym.Nawet przyjazn z kibelkiem Cie nie przerazilaTrzymam kciuki za wasza rodzinke,za rozwiazanie w terminie,za zdrowe blizniaczki...tyle juz przeszlas,mam nadzieje ,ze kolejne tygodnie beda strasznie nudne i szybko mina.
Edenlyne-jestes niesamowitym czlowiekiem,cieplym,kochanym ,walecznym.Nawet przyjazn z kibelkiem Cie nie przerazilaTrzymam kciuki za wasza rodzinke,za rozwiazanie w terminie,za zdrowe blizniaczki...tyle juz przeszlas,mam nadzieje ,ze kolejne tygodnie beda strasznie nudne i szybko mina.