reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najki, bardzo się cieszę, że z Twoim bliskim lepiej!!! bardzo Wam kibicuję. wierzę, że wyjdziecie z tego obronną ręką i jeszcze znajdziecie powody, by zartwoac na ten temat... na potweirdzenie tych słów, powiem, że mój brat, któremu lekarze nei dawali szans na przezycie, który 20godzin spędził z "otwartym" brzuchem, bo był za słąby by dkonczyc pierwsza operacje, mój brat, którego ratowały 4 zespoły lekarzy, mój brat, który był kilka dni w śpiączce i miał zmasakrowana lewą częśc ciałą, dziś jeździ na rowerze, odzyskał pelną sprawnosc w konczynach, ma się doskonale i własnie rozpoczął turnus sanatoryjny i narzeka, że nie wie, po co oni go tam wysłali :D
minęło 11 trudnych miesięcy, ale warto. wiem, że u Was będzie podobnie i kibicuję!!!! mocno!

reklama
Anne, ile lat ma Jan? nigdy ajkoś nie spytałam ;)

Magda, cieszę się, że wróciłas :) wiesz, że bardzo Ci kibicuję i wierzę, że jutro mimo tego całego stresu usłyszysz dobre wiesci!!! przytulam!

najki - cieszę się, że Cię tu znowu widzę. Silna babka jesteś, będzie dobrze!! Trzymam kciuki......za wszystko!

Emenems - mogę sobie tylko to wyobrazić, ale to może jak z moją @. Ciągle patrzę w gacie czy coś nie leci, a tu nic. A Ty ciągle patrzysz czy nie rodzisz i też nic ;) Może będziesz jak słonie, 2 lata w ciąży ;)

Swoją drogą dziś się obudziłam, bolało jak przy @, nawet bardzo i z uśmiechem na twarzy biegnę do łazienki po podpaskę, ściągam gacie i co?!?! I wielkie nic......aaaaaaaaaaaaaa :wściekła/y:

MagdaM33 - tak, już w zasadzie czuję się dobrze, tylko jeszcze apetyt do normy mi nie wrócił. Ale przynajmniej słodyczy póki co mi się nie chce, hehe.....a to mi się przyda ;)

Anne, ile lat ma Jan? nigdy ajkoś nie spytałam ;)

Magda, cieszę się, że wróciłas :) wiesz, że bardzo Ci kibicuję i wierzę, że jutro mimo tego całego stresu usłyszysz dobre wiesci!!! przytulam!
Moje 15 letnie pyskate dzieciatko z 180 wzrostu,ciagle sie odgryzam ,ze go do Emi wysle.Ostatnio mi powiedzial,ze nie ma sprawy,moze leciec.:):):)

MagdaM33 - tak, już w zasadzie czuję się dobrze, tylko jeszcze apetyt do normy mi nie wrócił. Ale przynajmniej słodyczy póki co mi się nie chce, hehe.....a to mi się przyda ;)
Hess a mi ciagle hiperka zyc nie daje,jajniki nie daja mi zyc,okres tak jaksie wczoraj zaczal,tak tez skonczyl...zwariowac mozna:):):)to normalne???pytam profi??? :):):)

reklama
Do góry