reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy któraś z Was ma w diagnozie przy endometriozie jeszcze Ademioze? Jeśli tak to jak to sie miało do Waszych ciąż ? Myśle , ze to wlasnie przez to cholerstwo nie moge utrzymać ciąży ;(

reklama
Jak ja wam zycze takich " problemow "... Prwnie wiecie ze ja sobie ponarzekam ale to tak pol żartem bo zadna kobieta co przeszła kilka lat wzlotów i upadków i doczekała sie fasolki nigdy przenigdy o tej drodze nie zapomni i jak nikt was rozumie ..

Emenems - uuuu, ale focie. Brzuch duży, ale w końcu to ciążowy, a dookoła tłuszczu nie ma. Na fotce z siłowni faktycznie nie tylko brzuch fajny, ahahahaha!!!

fruit - powodzenia z długim protokołem!!!!

Dziewczyny ja trzymam za Was kciuki i te przed transferami, te po nich no, texw ciazy i te przed rozpakowaniem :)

a ja w sumie robie nic.. w pracy wolne, sprzatam troche w domu i planuje urlop i tak sobie mysle ze moze by tak wszystko zaczac dopiero w czerwcu? bo jednak trzeba bedzie samolotem leciec, ale M sie nie chce zgodzic na czerwiec no i du*a blada... tak zle i tak niedobrze ;(

No ja przy mężu wyglądam jak taka klucha teraz - trzeba sie ogarnac po :)

Zanetaanna - co to jest ?! Niby tyle wiem s pierwsze slysze .. No ale jak to rzeczywiscie to to jest spory postęp w diagnostyce prawda ??

Profesor wytłumaczył mi to w ten sposób , moze inaczej ta Ademioza cała jest skutkiem w moim przypadku zle wykonanego czyszczenia po pierwszej ciąży .
Twierdzi ze macica noe wytwarza kleju który przytrzymuje płód.... I tak sie u mnie stało , bez boli na raz krwotok i było po wszystkim ... Ah sama juz nie wiem , ku... Taka sie czuje beznadziejna ....

Profesor wytłumaczył mi to w ten sposób , moze inaczej ta Ademioza cała jest skutkiem w moim przypadku zle wykonanego czyszczenia po pierwszej ciąży .
Twierdzi ze macica noe wytwarza kleju który przytrzymuje płód.... I tak sie u mnie stało , bez boli na raz krwotok i było po wszystkim ... Ah sama juz nie wiem , ku... Taka sie czuje beznadziejna ....
Kurka .... Bardzo ciekawe bo ja po czyszczeniu po polipie tez " klasycznie" poronilam juz zaplodniony zarodek wczesna ciąże na oko 6/7 tydzien :/
Nikt mi nigdy o tym nie powiedial ze tak moze byc.
A to jak sie leczy ? Czy wpyprowadza czy jak to nazwac

reklama
Zanetaanna a jak to sie diagnozuje i leczy? Zastanawiam sie czy z moja macica jest cos nie tak , udało sie za 1i 2 razem ale poronilam a później po czyszczeniu 5 transferów bez efektu choć zarodki ładniejsze już być nie mogły 5aa Po czyszczeniu bylo fatalnie zaraz po wylądowała w szpitalu bo zwijalam sie z bólu. Mialam mnóstwo zrostów.

Do góry