reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy któraś z Was ma w diagnozie przy endometriozie jeszcze Ademioze? Jeśli tak to jak to sie miało do Waszych ciąż ? Myśle , ze to wlasnie przez to cholerstwo nie moge utrzymać ciąży ;(

reklama
Jak ja wam zycze takich " problemow "... Prwnie wiecie ze ja sobie ponarzekam ale to tak pol żartem bo zadna kobieta co przeszła kilka lat wzlotów i upadków i doczekała sie fasolki nigdy przenigdy o tej drodze nie zapomni i jak nikt was rozumie ..

Emenems - uuuu, ale focie. Brzuch duży, ale w końcu to ciążowy, a dookoła tłuszczu nie ma. Na fotce z siłowni faktycznie nie tylko brzuch fajny, ahahahaha!!!

fruit - powodzenia z długim protokołem!!!!

Dziewczyny ja trzymam za Was kciuki i te przed transferami, te po nich no, texw ciazy i te przed rozpakowaniem :)

a ja w sumie robie nic.. w pracy wolne, sprzatam troche w domu i planuje urlop i tak sobie mysle ze moze by tak wszystko zaczac dopiero w czerwcu? bo jednak trzeba bedzie samolotem leciec, ale M sie nie chce zgodzic na czerwiec no i du*a blada... tak zle i tak niedobrze ;(

No ja przy mężu wyglądam jak taka klucha teraz - trzeba sie ogarnac po :)

Zanetaanna - co to jest ?! Niby tyle wiem s pierwsze slysze .. No ale jak to rzeczywiscie to to jest spory postęp w diagnostyce prawda ??

Profesor wytłumaczył mi to w ten sposób , moze inaczej ta Ademioza cała jest skutkiem w moim przypadku zle wykonanego czyszczenia po pierwszej ciąży .
Twierdzi ze macica noe wytwarza kleju który przytrzymuje płód.... I tak sie u mnie stało , bez boli na raz krwotok i było po wszystkim ... Ah sama juz nie wiem , ku... Taka sie czuje beznadziejna ....

Profesor wytłumaczył mi to w ten sposób , moze inaczej ta Ademioza cała jest skutkiem w moim przypadku zle wykonanego czyszczenia po pierwszej ciąży .
Twierdzi ze macica noe wytwarza kleju który przytrzymuje płód.... I tak sie u mnie stało , bez boli na raz krwotok i było po wszystkim ... Ah sama juz nie wiem , ku... Taka sie czuje beznadziejna ....
Kurka .... Bardzo ciekawe bo ja po czyszczeniu po polipie tez " klasycznie" poronilam juz zaplodniony zarodek wczesna ciąże na oko 6/7 tydzien :/
Nikt mi nigdy o tym nie powiedial ze tak moze byc.
A to jak sie leczy ? Czy wpyprowadza czy jak to nazwac

reklama
Zanetaanna a jak to sie diagnozuje i leczy? Zastanawiam sie czy z moja macica jest cos nie tak , udało sie za 1i 2 razem ale poronilam a później po czyszczeniu 5 transferów bez efektu choć zarodki ładniejsze już być nie mogły 5aa Po czyszczeniu bylo fatalnie zaraz po wylądowała w szpitalu bo zwijalam sie z bólu. Mialam mnóstwo zrostów.

Do góry