reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny,
u nas EIS AGE nie moge wyjsc z domu bez lyzew;-) ;)

zawitala od rana@@@@ wiec nie pozostaje nic innego jak odpoczac i zaczynac od nowa.:wściekła/y:a wszystko wygladalo inaczej:no2:

Zanetaanna-czy tobie przypadkiem nie chodzilo o ADENOMIOZE? bo cos takiego jest,pisalas o Ademiozie,czy to cos innego?

reklama
Annemarie trzymaj sie kochana!! jestes silna babka
ach to zycie jest dla nas nielaskawe :(
wczoraj zajrzalam na inny watek i tam same zle wiadomosci
trzeba wierzyc ze kiedys przyjdzie ten szczesliwy dzien.

co do pogody to u nas tez Eis age tylko bez sniegu, ale temp okolo -11 ;)

Czesc dziewczyny,
u nas EIS AGE nie moge wyjsc z domu bez lyzew;-) ;)

zawitala od rana@@@@ wiec nie pozostaje nic innego jak odpoczac i zaczynac od nowa.:wściekła/y:a wszystko wygladalo inaczej:no2:

Zanetaanna-czy tobie przypadkiem nie chodzilo o ADENOMIOZE? bo cos takiego jest,pisalas o Ademiozie,czy to cos innego?

Anemarie oczywiście, ze chodziło o Adenomioze ;) mój słownik pisze jak chce i zmienia mi sam wyrazu wrrrr

Zanetaanna a jak to sie diagnozuje i leczy? Zastanawiam sie czy z moja macica jest cos nie tak , udało sie za 1i 2 razem ale poronilam a później po czyszczeniu 5 transferów bez efektu choć zarodki ładniejsze już być nie mogły 5aa Po czyszczeniu bylo fatalnie zaraz po wylądowała w szpitalu bo zwijalam sie z bólu. Mialam mnóstwo zrostów.

Inka ja usłyszałam taka diagnozę po rezonansie magnetycznym macicy . Profesor twierdził , ze to uszkodzenie którego juz nie można cofnąć ... Napisze pózniej

Adenomioza to pochodna endometriozy tyle ,ze ogniska sa gleboko w blonie sluzowej macicy.Wychodzi przy histeroskopii.Moja siostra to ma,dlatego pytalam czy mowimy o tym samym.

Niektórzy lekarze w Polsce najcześciej mówią , ze to jedno i to samo ... Mój gin w Niemczech wogole w to nie wierzy ... A profesor trzyma przy swoim ... Jak wyglada leczenie u Twojej siostry !?

Annemaria ściskam mocno cie kochana. Bądź silna i nabieraja sił.Tak jak moja gin. powiedziała to jest niestety przyroda nie każdy zarodek przeżyje nawet ten najlepszy. Nie raz myślę że to jest tak albo się ma udać albo nie,jestem tym najlepszym dowodem. Za 1 razem się udało od razu a teraz nie choć zarodek był ponoć piękny. Teraz podchodzę do tego bardziej spokojnie. Kurcze kochane przykro mi z powodu takich przeklętych "choróbsk" przez które nie możecie zajść w ciążę albo ich donosic,czemu tak się dzieje

reklama
Niektórzy lekarze w Polsce najcześciej mówią , ze to jedno i to samo ... Mój gin w Niemczech wogole w to nie wierzy ... A profesor trzyma przy swoim ... Jak wyglada leczenie u Twojej siostry !?

przed laty robili jej ablacje endo i laparotomie.Probowali lekami ale efekt byl przejsciowy. Po tym jak urodzila 5 zdrowych dzieci ,zdecydowala sie na usuniecie macicy i ma swiety spokoj.Ciazy oczywiscie ,zadnej nie planowala,bo ilekroc zaczynala temat,kazdy lekarz jej mowil,ze nie ma szans na donoszenie.Donosila wszystkie:tak:.Ale moja moja siostra,zawsze z gorki,zebym ja miala pod gorke:biggrin2:dlaczego mialoby byc inaczej...;-) ;)

Do góry