reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Edenlyne Będzie dobrze, kochana. Tendencja do przymykania się szyjki to cudowna wiadomość, czyli ciało "się waha" i zobaczysz, dojedziesz kochana poza 30. tydzień na pewno. W trudnych okolicznościach, ale dowieziesz dwójeczkę na odpowiednią stację. Wypoczywaj, pomagaj sobie głową. Głowa może b. dużo. Bardzo mocno ściskam.

reklama
Edenlye - najwazniesze to kontakt dotykowy obojetnie kiedy urodzisz moja droga i maluchy beda w inkubatorze nie pozwól sie od nich odciąć - musisz miec możliwośc chociażby pogłaskania - to jest nieocenione dla maluchów - beda wiedziec ze to ty :)

Nie wiem, co z transferem.. brakuje jednego badania, lekarka, która je robiła inaczej je opisała i nie chce uwzględnić... K.... jutro rano jestem umówione w szpitalu u znajomej, zrobi mi to na cito i wracam do Łodzi... wiedziałam

Witajcie kochane. Widzę że dziś mnie nie ma w kalendarzu no ale w skrócie 13.01 kolejny transfer☺☺mam 2 zarodki ale zamrożone razem,ale rozdziela je i podadzą mi jednego,byłam pewna ze to będzie ostatnie moje refundowane podejście no ale jak się okazuje że jeszcze nie,gdyby teraz to nie wyszło to i kolejne będzie refundowane. Troszkę tego nie zrozumiałam no ale cieszę się z tego powodu ☺☺kochane którym się ostatnio nie udało, jakie macie plany?

Emenems porządek musi być zanetaanna juz aktualizujemy

STYCZEŃ:
04:Emenems- akupunktura
04: fruitofhope - wizyta w Bocianie
04: pkati - wizyta serduszkowa attachFull740510
04: anika - wizyta przed crio
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
07:Emenems -wizyta u rodzinnego (albo będzie zwiedzac porodówkę  )
08:Monika 1988 wizyta u ginekologa 
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: 24magda09- criotransfer:)
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna

LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacji

No to szczesliwego 13 mamy w planie wyprowadzke od mamusi i wprowadzke do mamusi :D

Moniusia życzę Tobie i mamie duzo sily i wytrwałości !!!!!

Dziewczyna w Bocianie nie zalapalam się już do programu :( ale jak jux bylam na pierwszej eizycie podejciemy tam komercyjnie od jutra tabletki anty i jedziemy z długim protokołem

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1451935789.988021.jpg

Było ciekawie :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1451935789.988021.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451935789.988021.jpg
    127,8 KB · Wyświetleń: 215
Do góry