reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No mam nadzieję, że któraś z Was mi coś doradzi. I nie wiem czy trzymać się lekarza skoro mu ufam czy brać pod uwagę opinie z forum..
Sabi88 myślisz o Gyncentrum w Katowicach? Ja teraz się tam leczę

Martka tak o katowicach myśle.. i nie wiem czy pozostać w Provicie czy się przenosić do GymC.. i zaczynać wszystko od nowa pewnie.. oj czemu to wszystko jest takie trudne

reklama
No mam nadzieję, że któraś z Was mi coś doradzi. I nie wiem czy trzymać się lekarza skoro mu ufam czy brać pod uwagę opinie z forum..

Martka tak o katowicach myśle.. i nie wiem czy pozostać w Provicie czy się przenosić do GymC.. i zaczynać wszystko od nowa pewnie.. oj czemu to wszystko jest takie trudne

Hmmm trudny wybór, ale jeśli masz zaufanie do swojego lekarza to może jednak zostań w provicie. Nie mam nic do zarzucenia Gyncentrum poza tym, ze wizyta trwa 5min, dla mnie za krótko... Wybrałam tę klinikę opierając się na opiniach i rankingu klinik na śląsku.

Sabi, zaufanie do lekarza jest ważne, by uniknac sytuacji, w której nie wiesz, co ze soba zrobić. Nie znam opinii z.forum, ale prawie zawsze są one uzależnione od efektywności...

reklama
Do góry