reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
3 transfery juz taksie zakonczyly....nie dotrwalam nawet do Bety,jak w zegarku zaczyna leciec.Tak bardzo bym chciala sie mylic...

Kate nie kombinuje tylko niewiem jaką klinikę wybrać wiesz to nie sa małe kwoty ze mozna podejmowac pochopne decyzje

Cześć Dziewczyny :)

Jestem nowa. Zaczynam swoja przygodę z IVF. NA razie jestem na antykach i od połowy stycznia wyciszanie i później stymulacja.

Fruit ja też zastanawiam się nad provitą i gyncentrum. Tzn od prawie roku leczę się w Provicie u Dra Mańki. Jestem bardzo zadowolona. Przeprowadzał u mnie laparoskopię. Niestety mam endo IV st.. :/

Tylko mam wątpliwości co do IVF.. bo różne opinie się pojawiają.. ale jakby nie było to wszystkie kliniki mają gorsze lub lepsze opinie. Jeśli komuś w danej nie wyjdzie to raczej nie poleca.. a różnie to bywa. Dlatego zawitałam tutaj bo może któreś z Was leczyły się w Provicie albo GynC?? Może jakieś wskazówki??
Z góry dziękuje:)

Pozdrawiam

cześć sabi88
jest tak jak mówisz, zależy z jakim skutkiem zależy się procedura.
ja nie znam tych klinik, ale napewno któraś z dziewczyn ci podpowie:tak:
witaj z nami:-) :)

Sabi, witaj i powodzenia :)
Nie mam doświadczeń z tymi klinikami, ale na pewno ktos tu z wiedzą na temat tych miejsc sie znajdzie

sabi88 - witaj na forum, trzymam kciuki by Ci się udało, niezależnie od tego w jakiej klinice się leczycie. Ja niestety nie wypowiem się, bo ja byłam w Invicta, a teraz w Novum.

anika11 - juz nie mogę się doczekać, kiedy będę miała normalny brzuch. Taki co nie boli i nie wzdyma się po jedzeniu.
A w ramach ciekawostki, dzień przed punkcja się ważyłam i w chwili największego nasilenia hiperki były 2 kg do przodu względem tej wagi sprzed punkcji. Dziś jest 2.5 kg mniej, czyli pół kg mniej niż przed punkcja. Chyba te wymioty i mdłości się do tego przyczyniły, że minimalnie schudłam.

reklama
Do góry