reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Edenlyne - trzymam mocno kciuki, by wszystko było dobrze, by CUD trwał. & & & & &

annemarie - kurde, ja już chce wiedzieć, że jesteś w ciąży!!!! Na milion %!!

A mnie hiperka zaczyna odpuszczać, choć nie jest jeszcze normalnie. @ jak nie było tak nie ma, więc coś czuje, że crio transfer to pewnie na luty się przesunie. Ale to nic, grunt, że będzie :)

reklama
Edelyan mocno wierzę że bedzie wszystko w najlepszym porządku napewno jesteś w dobrych rękach także musi być good:) nie inaczej

Jeera to najwyższy czas odpocząć!!!a o plecy musisz dbać bo za niedługo będą bardzo obciążone;)

annemarie - hehe, dziękuję bardzo, ale jak nie chcesz to nie rób. Tyle czekam, to poczekam jeszcze trochę ;)
Noooo, ja się nie dziwię, że nad morzem taki wiatr. Gratuluję wytrwałości. Ja nie lubię jak mi łeb urywa, bo od razu mam migreny :(. Ale morze lubię :)

Anika dziękuje ze pytasz. Stan-bez zmian. Plusem jest to, że się nie pogarsza..ale sytuacja jest ciężka i wciąż drżymy całą rodziną o następny dzień..
Annemarie kciuki za tę drugą krechę. Oby była prawdziwa!
Eden myślę o Tobie i maluszkach. Zaciskam mocno kciuki, żeby wszystko pomyślnie się zakonczyło. Wierzę w siłę Twoich bliźniaków.
Ściskam Was wszystkie

Najki, niech Nowy Rok będzie dla Twojej rodziny łąskawy.. wiem, że Wam cięzko, ale Wasz bliski walczy i to jest najważniejsze. pamiętam, jak mój brat walczył o życie i uczepiłam się myśli, że da radę, choć rokowania były kiepskie. życzę Ci siły na to wszystko i na pocieszenie powiem, że dziś w zasadzie nie ma śladu, że przeszedł tak ciążki wypadek..

Anne, czekam na wieczorne testowe wieści :)

Eden, jak się dzisiaj macie?

Najki, niech Nowy Rok będzie dla Twojej rodziny łąskawy.. wiem, że Wam cięzko, ale Wasz bliski walczy i to jest najważniejsze. pamiętam, jak mój brat walczył o życie i uczepiłam się myśli, że da radę, choć rokowania były kiepskie. życzę Ci siły na to wszystko i na pocieszenie powiem, że dziś w zasadzie nie ma śladu, że przeszedł tak ciążki wypadek..

Anne, czekam na wieczorne testowe wieści :)

Eden, jak się dzisiaj macie?
Kochane,wiesci sa negatywne,jedna krecha.Czyli wszystkie pozytywne byly po zastrzyku.Teraz czekam albo na zolze albo do pon.pojade na Bete.brzuchowo mam cisnienie jak na okres.u mnie pomimo progesteronu w 10-11dniu przylazi zawsze.W sumie dzisiaj 10dpt,mozna by oczekiwac slabej 2 krechy.Chwilowo nie chce mi sie myslec co dalej....cale zycie toczy sie pod f..ck in vitro.Wszystko pieknie i dooopa blada.Jutro zrobie jeszcze jeden.Trzymajcie sie kochane...Najki,Edenlyne.

Annemarie, ja wiem, że masz swoją terorię na temat testów i nie piszę tego, by wzbudzać jakieś niepotrzebne nadzieje. ale jak dziś pamiętam, że zrobiłąm test przy becie ponad 300 i wyszłą blada krecha i byłam mega rozczarowana :/

reklama
Do góry