reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Edenlyne - trzymam mocno kciuki, by wszystko było dobrze, by CUD trwał. & & & & &

annemarie - kurde, ja już chce wiedzieć, że jesteś w ciąży!!!! Na milion %!!

A mnie hiperka zaczyna odpuszczać, choć nie jest jeszcze normalnie. @ jak nie było tak nie ma, więc coś czuje, że crio transfer to pewnie na luty się przesunie. Ale to nic, grunt, że będzie :)

reklama
Edelyan mocno wierzę że bedzie wszystko w najlepszym porządku napewno jesteś w dobrych rękach także musi być good:) nie inaczej

Jeera to najwyższy czas odpocząć!!!a o plecy musisz dbać bo za niedługo będą bardzo obciążone;)

annemarie - hehe, dziękuję bardzo, ale jak nie chcesz to nie rób. Tyle czekam, to poczekam jeszcze trochę ;)
Noooo, ja się nie dziwię, że nad morzem taki wiatr. Gratuluję wytrwałości. Ja nie lubię jak mi łeb urywa, bo od razu mam migreny :(. Ale morze lubię :)

Anika dziękuje ze pytasz. Stan-bez zmian. Plusem jest to, że się nie pogarsza..ale sytuacja jest ciężka i wciąż drżymy całą rodziną o następny dzień..
Annemarie kciuki za tę drugą krechę. Oby była prawdziwa!
Eden myślę o Tobie i maluszkach. Zaciskam mocno kciuki, żeby wszystko pomyślnie się zakonczyło. Wierzę w siłę Twoich bliźniaków.
Ściskam Was wszystkie

Najki, niech Nowy Rok będzie dla Twojej rodziny łąskawy.. wiem, że Wam cięzko, ale Wasz bliski walczy i to jest najważniejsze. pamiętam, jak mój brat walczył o życie i uczepiłam się myśli, że da radę, choć rokowania były kiepskie. życzę Ci siły na to wszystko i na pocieszenie powiem, że dziś w zasadzie nie ma śladu, że przeszedł tak ciążki wypadek..

Anne, czekam na wieczorne testowe wieści :)

Eden, jak się dzisiaj macie?

Najki, niech Nowy Rok będzie dla Twojej rodziny łąskawy.. wiem, że Wam cięzko, ale Wasz bliski walczy i to jest najważniejsze. pamiętam, jak mój brat walczył o życie i uczepiłam się myśli, że da radę, choć rokowania były kiepskie. życzę Ci siły na to wszystko i na pocieszenie powiem, że dziś w zasadzie nie ma śladu, że przeszedł tak ciążki wypadek..

Anne, czekam na wieczorne testowe wieści :)

Eden, jak się dzisiaj macie?
Kochane,wiesci sa negatywne,jedna krecha.Czyli wszystkie pozytywne byly po zastrzyku.Teraz czekam albo na zolze albo do pon.pojade na Bete.brzuchowo mam cisnienie jak na okres.u mnie pomimo progesteronu w 10-11dniu przylazi zawsze.W sumie dzisiaj 10dpt,mozna by oczekiwac slabej 2 krechy.Chwilowo nie chce mi sie myslec co dalej....cale zycie toczy sie pod f..ck in vitro.Wszystko pieknie i dooopa blada.Jutro zrobie jeszcze jeden.Trzymajcie sie kochane...Najki,Edenlyne.

Annemarie, ja wiem, że masz swoją terorię na temat testów i nie piszę tego, by wzbudzać jakieś niepotrzebne nadzieje. ale jak dziś pamiętam, że zrobiłąm test przy becie ponad 300 i wyszłą blada krecha i byłam mega rozczarowana :/

reklama
Do góry