reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tej
mieszanki jak Anne napisała potrzebuje od pierwszego dnia w tym nowym roku :(
O 15 odlaczono mi kroplowke. Miałam nadzieję że będzie jak ostatnio.. Parę dni bez.. I wrócę znów do domku. Niestety ...
O 17 pojawiły się na nowo regularne skurcze, w ciągu pół godz pojawiły się nawet 2 porodowe.. . Trafiłam na fotelik ginekologiczny.. Szyjka zamiast znów poprawy chociaż minimalnej, to w ciągu dwóch dni leżenia i brania leku przeciwskurczowego z 6 mm jest już 5. Znów wróciłam do kroplowki.. Jeśli nie ustana to czeka mnie cc. O 21 będę mieć pomiar. Był już nawet pediatra. Uspokajal że sytuacja już nie jest tak dramatyczna jak 3 tygodnie temu bo dzieci są zdrowe, silniejsze i więcej już ważą niż ostatnio. Ale niestety to oprzecież jeszcze tak wcześnie... A więc znów cudu nam potrzeba jak na święta.. Czy tym razem się uda.. Mam nadzieję że tak.. Przynajmniej staram się w to wierzyć :(
Ja tej
mieszanki jak Anne napisała potrzebuje od pierwszego dnia w tym nowym roku :(
O 15 odlaczono mi kroplowke. Miałam nadzieję że będzie jak ostatnio.. Parę dni bez.. I wrócę znów do domku. Niestety ...
O 17 pojawiły się na nowo regularne skurcze, w ciągu pół godz pojawiły się nawet 2 porodowe.. . Trafiłam na fotelik ginekologiczny.. Szyjka zamiast znów poprawy chociaż minimalnej, to w ciągu dwóch dni leżenia i brania leku przeciwskurczowego z 6 mm jest już 5. Znów wróciłam do kroplowki.. Jeśli nie ustana to czeka mnie cc. O 21 będę mieć pomiar. Był już nawet pediatra. Uspokajal że sytuacja już nie jest tak dramatyczna jak 3 tygodnie temu bo dzieci są zdrowe, silniejsze i więcej już ważą niż ostatnio. Ale niestety to oprzecież jeszcze tak wcześnie... A więc znów cudu nam potrzeba jak na święta.. Czy tym razem się uda.. Mam nadzieję że tak.. Przynajmniej staram się w to wierzyć :(
Kochana
Annę, może tak być że ta pierwsza krecha była efektem zastrzyku, A teraz bety której wysokość może być jeszcze mała. Stąd różna intensywnosc. Nic nie wiadomo. Ja w ogóle sikaczom nie wierzę, za to wierzę, że dobrze zaczniesz ten rok!
:)
Wtedy wyszedl test w 9dpt,beta w 12 wiec by wyszlo,gdyby nie ten zastrzyk...Anika,albo jestem albo nie.jak przez kolejne 2 dni nie przyjdzie zolza to bedzie juz pol sukcesu.ja w sikacze wierze,pod warunkiem ze robi sie je we wlasciwym czasie.zycie toczy sie dalej do pon.sie tez dokula.zobaczymy.

reklama
annemarie a który to u ciebie dpt? bardzo trzymam za ciebie kciuki. odpoczywajcie w weekend i wracajcie w dobrym humorze :-) :)

Edenlayn moc pozytywnych ciepłych myśli w waszą stronę. życzę ci tego cudu i to przez duże C. uściski dla Was:-) :)

Hej hej,Magda dzisiaj jest 10 dpt.
EDENLYNE KOCHANA MOJA,nie dopuszczam innej opcji jak szczesliwego zakonczenia.mam nadzieje ze jestes w dobrych rekach,w naszych myslach i sercach.Trzymaj sie i badz silna:happy2:

ja się guzik na tym znam, ale myślę, że jest czas na to żeby się ujawniły :-) :) a kiedy Twój lekarz zalecił badanie hcg?

Nie wczesniej niz 10 dni od zastrzykujak to lekarz....chce byc zawsze po pewnej stronie,gdybym niczego nie brala moglabym juz spokojnie testowac.nie ma sie co podniecac,bede to bede,nie to nie.Po 3 stymulacjach,5 transferach,poronieniu nie swiruje bo to tez na koncu nie pomaga:biggrin2:

masz rację. ja myślałam, że jak zobaczę rosnące hcg to nie będę posiadała się z radości, a niestety nie poczułam nic i mam o to żal do świata...

dzuen doberek :)
Edenlyne &&&&& wszystko bedzie dobrze!!
zreszta tak jak u Anne &&& ja wierze ze to juz to :)
ja dzis obudzilam sie z tak silnym bolem plecow ze pidniesc sue nie moge :(

reklama
Do góry